Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažena předkožka

Od: hennry* odpovědí: 7 změna:
Ahoj lidi, potřeboval bych poradit s jednou choulostivou záležitosti,jsem řidič z povolání, tudíž mám sedave zaměstnání,Díky tomu se mi objevila opruzenina na žaludu penisu,Byl jsem stim dneska u urologa a ten mi doporučil volne kalhoty a pokud to půjde tak na ostro,ale co mi ještě doporučil je na nějakou dobu se snažit mít obnaženy žalud. Jenom předkožka mi za žaludem nechce držet a vrací se mi. Nemáte někdo nějakou radu jak udržet předložku za žaludem.?
Předem děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já vám tady úplně pokazím obrazotvornost.

Použil bych nějakou kvalitní voděodolnou náplast. Ta tu předkožku udrží.

asiemil
hodnocení

1x

Spínací špendlík by mohl pomoci*smich*

72mona
hodnocení

1x

Když už něco takového lékař doporučí, tak by také měl říci, jak na to. Pochybuji, že v práci budete jednou rukou řídit a druhou " větrat". M.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Tak to je tedy zapeklitý problém. Existuje ve velké tubě nebo 250ml flašce s pumpičkou "mléko", které se používá u starých lidí bez pohybu jako prevence právě opruzenin. V lékárně vám doporučí značku. Neustálé používání určitě pomůže. A technicky vyřešit "držení" předkožky - napadá mě jedině odstřihnout srolovaný konec prezervativu (je i hygienicky vhodný) nebo ruka nějaké ochotné luftovačky, která sedíc na podlaze co 2 minuty 10x zaluftuje. Ida

hodnocení

0x

Ahoj. Co mě tak napadá tak bych zašel do stavebnin nebo nekde a koupil gumový O-kroužek, ale takový aby nebyl příliš úzký a neškrtil. pak už jen přetáhnout a nasadit.

Ve firmě s těsněními jsem dělal 10 let. O-kroužky se používají na kdeco a ano, dost často se zkouší velikost. Ale že by se našel takový exot, který by položil svůj vercajk na pult, to tedy ne... *smich*

Beztak by to nefungovalo...

liska5
hodnocení

0x

Tady spolupůsobí často kvasinky, tak vynechte ve stravě cukr, i sladké nápoje, omezte mouku, kafe a mléko.

Tak dělejte aspoň nějaké větrací pauzy a doma pak máchat v růžovém roztoku hypermangánu a sušit "ručně". A pak namazat. Nějaké mazání Vám snad dal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]