Nejste přihlášen/a.
no - pokud je to opravdu láska a nejenom flirt (hlavně z jeho strany ) - tak se třeba i dočkáte - i přes mravoučné komentáře zde přítomných - rozvody existují a nikdy není "vina" jenom na jedné straně ... těžko posoudit - ale pokud si představujete jednoduché řešení, tak se na to raději vykašlete !
já jsem si to totiž stihla "užít" z obou stran
Promiň, ale co chceš slyšet?
Máš 2 možnosti. Buď z toho rychle vycouvat a jít si svou novou cestou, nebo pak zkusit rozbořit jeho manželství a získat ho i s jeho závazky pro sebe.
Zkus se podívat do budoucna, co pro tebe z obou možností vyplývá a která je do budoucna optimističtější pro tvůj, popř. váš další život.
@aknelka: Nesouhlasím a já sám jsem toho důkazem. Ale to je na dlouhé vyprávění a až tak moc tady své soukromí otvírat nebudu. Jen řeknu tolik, že jsem již 31 let šťastně ženatý a v době, kdy jsem svou současnou ženu poznal, jsem byl "ještě" ženatý. Jen mi pomohla ukončit mé trápení a rozhodnout se.
@riki - Jsem už 4 roky zamilovaná do jednoho muže, bohužel nešťastně. Je to nepřípustné
Být zamilovaná není "nepřípustné", ať už šťastně nebo nešťastně. Nepřípustné to začne být od momentu, kdy se rozhodnete být s objektem zamilování šťastná za jakoukoli cenu.
Souhlasím se satamem...né vždy pozná člověk to pravé napoprvé.Víte kolik lidí si vybralo do manželství špatně?nebo až v manželství se povahy lidí rozešly,poznali,že očekávají něco jiného od života...manželství už dnes není povinnost a málokdo se rozvede proto,že není spokojen a zůstane sám.Většinou potřebuje impuls,že najde někoho sobě blízkého .
Ovšem ve vaší situaci nevím co poradit.Začít vztah s ženatým mužem je psychicky náročné a výsledek nejistý.Každopádně on je ten kdo má závazky a pokud Vám věnuje náklonost,tak bych s ním o tom mluvila.Normálně na rovinu mluvit o tom co tím sleduje,být nedostupná.Pořád lepší než se nechat tou nákloností oblbnout a udělat třeba nějakou blbost.Raději si zachovejte chladnou hlavu a uvidíte jak se situace vyvine.
Někdo bere chlapa jako majetek"neberte manžela ,neberte tátu dětem"ten muž je normální myslící bytost,takže sám musí vědět jak má jednat a co chce.Vše v životě má řešení a nemusí to dopadnout negativně na nikoho.
Lidé se dnes rozvádějí velmi čato. Oba se trápíte, vy víte co on cítí? Pokud je to oboustranné, je to jen otázka času, kdy z vás budou milenci a až to praskne tak možná partneřï. No a za čas až vás bude mít okoukanou a budete mít děti se zase zahledí a vše se bude opakovat. Možná, může to být jinak, mám kamarádku co si vzala muže jehož žena byla s druhým dítětem v porodnici a on chodil do MŠ pro starší dítě a zamiloval se do učitelky, dva roky to utajili a pak to prasklo, jsou spolu 40 let, mají 2 děti a dnes už i vnoučata.
Myslím si, že většina chlapů úplnou výměnu partnerek nechce. Doma to obvykle funguje, s dětičkama je to poněkud sterotyp, ale to k rodinnému životu patří. Oni se zamilují, poblázní, chtějí být s tou svou novou, to ano, ale většinou nechtějí rozvod.
Věřte, že pokud by se rozvedl a zazvonil u Vás, jakože tady mne máš, počítej, že dalších 10-15let tu budu mít co 14 dní svoje děcka, budu na ně platit a mám ty a ty požadavky na společné soužití, tak Vás ta jistota zaskočí a zchladnete. To bude konec touhy a nastane realita všedních dní.
To je na známém principu: Muž ženy přibírá, zatímco žena muže střídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.