Nejste přihlášen/a.
3x
no - pokud je to opravdu láska a nejenom flirt (hlavně z jeho strany ) - tak se třeba i dočkáte - i přes mravoučné komentáře zde přítomných - rozvody existují a nikdy není "vina" jenom na jedné straně ... těžko posoudit - ale pokud si představujete jednoduché řešení, tak se na to raději vykašlete !
doplněno 30.05.19 15:08:
já jsem si to totiž stihla "užít" z obou stran
1x
Sama jste si odpověděla.
"Bohužel,nešťastně zamilovaná."
---
Nechejte toho muže na pokoji.
Neničte šťastnou rodinu a neberte dětem tátu !
Ano, je to děsné, ale takový je život.
Jistě si najdete svobodného a bezdětného a nebudete mít žádné pocity viny.
Založíte spolu rodinu a...
Zazvonil zvonec, pohádky je konec
1x
Promiň, ale co chceš slyšet?
Máš 2 možnosti. Buď z toho rychle vycouvat a jít si svou novou cestou, nebo pak zkusit rozbořit jeho manželství a získat ho i s jeho závazky pro sebe.
Zkus se podívat do budoucna, co pro tebe z obou možností vyplývá a která je do budoucna optimističtější pro tvůj, popř. váš další život.
doplněno 29.05.19 22:44:
@aknelka: Nesouhlasím a já sám jsem toho důkazem. Ale to je na dlouhé vyprávění a až tak moc tady své soukromí otvírat nebudu. Jen řeknu tolik, že jsem již 31 let šťastně ženatý a v době, kdy jsem svou současnou ženu poznal, jsem byl "ještě" ženatý. Jen mi pomohla ukončit mé trápení a rozhodnout se.
1x
@riki - Jsem už 4 roky zamilovaná do jednoho muže, bohužel nešťastně. Je to nepřípustné
Být zamilovaná není "nepřípustné", ať už šťastně nebo nešťastně. Nepřípustné to začne být od momentu, kdy se rozhodnete být s objektem zamilování šťastná za jakoukoli cenu.
0x
Souhlasím se satamem...né vždy pozná člověk to pravé napoprvé.Víte kolik lidí si vybralo do manželství špatně?nebo až v manželství se povahy lidí rozešly,poznali,že očekávají něco jiného od života...manželství už dnes není povinnost a málokdo se rozvede proto,že není spokojen a zůstane sám.Většinou potřebuje impuls,že najde někoho sobě blízkého .
Ovšem ve vaší situaci nevím co poradit.Začít vztah s ženatým mužem je psychicky náročné a výsledek nejistý.Každopádně on je ten kdo má závazky a pokud Vám věnuje náklonost,tak bych s ním o tom mluvila.Normálně na rovinu mluvit o tom co tím sleduje,být nedostupná.Pořád lepší než se nechat tou nákloností oblbnout a udělat třeba nějakou blbost.Raději si zachovejte chladnou hlavu a uvidíte jak se situace vyvine.
Někdo bere chlapa jako majetek"neberte manžela ,neberte tátu dětem"
ten muž je normální myslící bytost,takže sám musí vědět jak má jednat a co chce.Vše v životě má řešení a nemusí to dopadnout negativně na nikoho.
0x
Lidé se dnes rozvádějí velmi čato. Oba se trápíte, vy víte co on cítí? Pokud je to oboustranné, je to jen otázka času, kdy z vás budou milenci a až to praskne tak možná partneřï. No a za čas až vás bude mít okoukanou a budete mít děti se zase zahledí a vše se bude opakovat. Možná, může to být jinak, mám kamarádku co si vzala muže jehož žena byla s druhým dítětem v porodnici a on chodil do MŠ pro starší dítě a zamiloval se do učitelky, dva roky to utajili a pak to prasklo, jsou spolu 40 let, mají 2 děti a dnes už i vnoučata.
Myslím si, že většina chlapů úplnou výměnu partnerek nechce. Doma to obvykle funguje, s dětičkama je to poněkud sterotyp, ale to k rodinnému životu patří. Oni se zamilují, poblázní, chtějí být s tou svou novou, to ano, ale většinou nechtějí rozvod.
Věřte, že pokud by se rozvedl a zazvonil u Vás, jakože tady mne máš, počítej, že dalších 10-15let tu budu mít co 14 dní svoje děcka, budu na ně platit a mám ty a ty požadavky na společné soužití, tak Vás ta jistota zaskočí a zchladnete. To bude konec touhy a nastane realita všedních dní.
To je na známém principu: Muž ženy přibírá, zatímco žena muže střídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.