Nejste přihlášen/a.
Už dlouho tu nebyl žádný vtip - tak zkusím :
Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák. Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen kouká. Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, který se flákají. Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat?" Muž na to, trochu překvapeně: "30.000 Kč měsíčně, proč?" Šéf vytáhne peněženku, podá mu 15.000 Kč a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj!" Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá: "Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo tohle líný hovado?" A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu..."
0x
Mně se líbí taky jeden starý, ve zkrácené verzi je nějak takto.
Ředitel: "Zavolal jsem si Vás, mladý muži, abych Vám přede všemi pogratuloval. Jste u nás teprve 3 měsíce a z vedoucího oddělení jste se vypracoval na vedoucího úseku. Jestli budete dál takto pracovat, rád Vás za nějaký čas udělám mým nástupcem. Co na to říkáte?"
"Děkuji Vám, strýčku!"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.