Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poklona Benovi

Od: sebod* odpovědí: 8 změna:

Tak jsem tady dneska Bena "sprdla" za jednu špatnou odpověď.*cert* A hluboce smekám před jeho reakcí na ni *palec*. Prosím, vy všichni co se tady sprostě napadáte a hádáte, vemte si z jeho jednáná příklad.

Toto mi po mém,asi trošku tvrdším napomenutí za jeho chybnou odpověď, přišlo vnitřní poštou.

Dobrý den, přijímám Vaši kritiku, i když se to možná dalo napsat mírněji. Vám jsem dal bod a svůj

vlastní příspěvek jsem si nahlásil ke skrytí. Nechtěl jsem radou ublížit, ale asi nebyla z dobrých.

To se občas může stát snad každému. Mějte se hezky a zdravím! Ben

Všem lidem, kteří takto řeší kritiku, přeji krásný den *slunce* Bene *placni* Sebodka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jéé,to je krásné,když se lidé akceptují *palec*Sebod:Náhodou,také se snažím,uznej *hi*

sebod*
hodnocení

Wampíku, já vím *mala*. Někdy si rejpnu *bum*, ale většinu z vás prostě stejně miluju :D. Asi jsem podrážděná z toho hnusnýho počasí a teď, když jsem se dozvěděla, že má takhle být celý červen, tak jsem protivná sama sobě *zed*

doplněno 01.06.13 12:29:

Bene. A já jsem naopak velice ráda, že to jen v rodině nezůstalo. Často mi bylo tady fakt smutno z toho, jak se tu lidi hádaj kvůli ještě menším kravinám. Těm všem jste teď udělil lekci, jak se to má řešit. No a když to je v rodině, tak posílám *pusa*. Akorát nevím, jaký je ten rodinný vztah mezi náma dvěma :D. Víte, abychom z toho třeba neměli v těch svých opravdových rodinách nějaký průser ;)

ladinpraha*

Rodina ...

sebod*
hodnocení

Láďo. kdes vzal moji fotku z nějakýho mejdanu *zed**haha* A kdo Ti dovolil, abys ji tady zveřejnil? *cert**smich*

ladinpraha*

Jen se dobře podívej, komu to sedíš na klíně.*smich*

sebod*
hodnocení

No, ďáblovi přece ;). A víš jak se to říká : Když do pekla, tak na pořádným koni *ua* S andělem by taková zábava nebyla *smich*.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, stalo se a s radou jsem byl asi dost mimo. Teď se červenám, ale nevím, zda studem za nesprávnou odpověď nebo za to ocenění od Vás. Možná to mohlo zůstat jen "v rodině". Také Vás zdravím!

doplněno 01.06.13 12:39:

sebod - tak, příbuzní asi nejsme a v rodině to bude jistě OK. Děkuji Vám za toho virtuálního "hudlánka" a opětuji (tady by měl být ten smajlík, ale já je moc nemusím, tak je nepoužívám).

doplněno 04.06.13 00:52:

pt - děkuji Vám za "palec" a zdravím.

pt®

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]