Nejste přihlášen/a.
Právě že o inteligenci v této souvislosti pochybuji. Protože inteligentní člověk pochopí včas, že tohle takto nemůže fungovat.
Žádnou tunu věcí bych nevymýšlel, protože to není potřeba. Na legislativu by mi snad stačila 1 A4. Nejtežší by bylo vymyslet hymnu
Nechtěla. Někdy mám co dělat, abych se dohodla s vlastním synem, protože má své nápady, které mi někdy nejdou pod nos. Tak natož nějaký vlastní stát, kde by pobíhalo tisíc lidí a každý by měl nějaký přiblblý nápad, který bych musela jako vládkyně státu řešit. A co Vy? Jaké to máte doma Vy? Vy se nemusíte někomu a něčemu přizpůsobovat? Kolik je Vás doma a kolik máte kamarádů? A všichni se nechají Vámi ovládat? Ono to není tak přímočaré, jak si to představujete. Vymyslet vlajku a hymnu, je to poslední, co by Vás v případě, že byste ten ostrov vlastnil a měl tam 1000 lidí, zajímalo. Podle mne byste začal rychle potajmu stavět nějakou tu bárku, abyste se z toho ostrova dostal se zdravou kůží. A pak, máte to nedomyšlené. Teď si představte, že by se ti lidé mezi sebou pářili a na to vemte jed, že to by bylo to první, do čeho by se pustili s velkou vervou. Takže do roka a do dne, už by tam nebylo 1000 lidí, ale jejich počet by nebezpečně narostl. A teď co s jejich nároky? A víte co dokáže ženská, když jí něco chybí? Nebo když má pocit, že má méně než její sousedka? Tak když tak nad tím přemýšlím a situace na tom ostrově se mi vyvíjí před očima, tak si myslím, že byste asi ani tu loď nestavěl a rovnou raději začal strašně rychle plavat opačným směrem od ostrova a raději se nechal sežrat žralokem, než čelil rozzuřeným ženským...
P.S.
Podle mne by Vás v tom totiž chlapi nechali samotného. Ti by si vylezli někam na palmu a tam raději okusovali kokosové ořechy a čekali na to, jak to vyřešíte.
No vždyť jsem odpověděla a zároveň položila také několik otázek Vám. Když se ptáte, tak já se zeptala také...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.