Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázení a hypotéka

Od: milan332 odpovědí: 2 změna:

Ahojte chcem sa spytat. Tento rok som si prvykrat stavil na hokej cez bet 365 chcem sa spytat. Mal niekto z Vas problem v banke ze by mu nehceli dat kvoli tomu hypoteku? Nejaky taky clanok som cital. Mam zaujem brat hypoteku buduci rok a okrem tohto mesiaca uz nechcem podavat nic. Len chcem vediet ci to moze nejak ovplyvnit zamietnutie. Do kopy som vsadil cca 100€

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zkušenost se sázením nemám žádnou, ale vzhledem k tomu, že vím něco o náruživoxosti (o jejím vzniku, vývoji i dalších trendechi, by mě to nepřekvapilolo. Náuživí (nemusí to záviset jen na výši sázek) hráči (a později závislí) nejsou obecně považováni za spolehlivé. Nedivika bych se tedy, kdyby hypotéční banky přihlédly i k podobným aktivitám.

bettinggirl
hodnocení

0x

Ahoj, sázení se věnuji poměrně dlouho a na profesionální úrovni (tzn. sázení mě živí). Z mé vlastní zkušenosti vyplývá, že sázení na sport je pro banky problém a to i v případě, že dlouhodobě vyděláváte, tzn. že si ze sázkových kancelářích poměrně pravidelně necháte posílat na účet peníze. Hypotéku jsem řešila před pár lety. V bance jsem měla jediný převod do sázkové kanceláře a to 50 tisíc do Tipsportu (na zbytek SK jsem posílala peníze přes Skrill nebo Revolut). Hypotéka mi samozřejmě byla zamítnuta a ani mi nechtěli říct, z jakého důvodu. Nicméně jak jsem byla neodbytná, tak mi pracovník banky prozradil, že je to právě tahle platba - když jsem oponovala, že mě sázení živí, že mi ze sázkovky už několik měsíců chodí pravidelně peníze na účet (a ne malé), tak pracovník řekl, že je to pro banku jenom důkaz, že "v tom jedu ve velkém" = tzn. že jsem gambler. Dále mi poradil, ať si zruším účet a přinesu do banky potvrzení, že účet byl zrušen. To jsem udělala a hypotéku mi nakonec dali, i když jsem musela zaplatit ze svého víc, než jsem původně zamýšlela. Od tý doby všechny sázkovky řeším přes Skrillku a Revolutku a je to v pohodě.

Teď po koronavirové krizi řešil hypotéku můj kamarád a měl také velké problémy - vložil si na účet Tipsportu 10 tisíc, vybral cca 9,5 tisíc. Také musel zrušit účet a dokládat potvrzení o jeho zrušení a stejně potřeboval ještě dalšího ručitele a hodně se mu to zkomplikovalo. Takže na sázkové kanceláře pozor!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]