Nejste přihlášen/a.
Jak jste dlouho byli nejdéle nezaměstnaní a jak jste ty kvanta hodin volného času trávili? Je třeba být užitečný, nepřipadat si zbytečný... dá se to vydržet půl roku? Nebo jste se raději vzdali podpory a šli na brigádu (za méně než polovinu podpory)?
díky za rady
Už někdy od roku 1998 jsem doma bez práce a nechávám se živit státem.Proč pracovat a chodit na šestou? Mám víc peněz jak ti pracující,každý rok dovolená v Řecku nebo Maďarsku...Obecní byt 2+kk a jsem spokojenej.
Liško-lže nebo není normálni běloch!Pže tolik let nikdy na ÚP nemůže být.Jenom cigáni,ale Ti vlastně poctivě pracují(alespoň ti co znám) ,jsou to romové.
Než být (zatím) čtyři měsíce doma, pobírat směšnou podporu a v podstatě se nudit, nastoupila bych na první slušnou brigádu, která by se naskytla.
jedubabicka
Ono je to složitější než to na první pohled vypadá ale kdo nezažije,neuvěří... taky jsem v lázních vybíhal 3x denně 11 pater pěšky než bych čekal na výtah...ale s pracovním uplatněním to samo o sobě nemá nic spoelčného.Nemám rád slovo "postižený",.Ale pokud nevíte co má dotyčný za zdravotní problémy,nemůžete hodnotit
@masek - přítelkyně mě označila jako flegmatik introvert
Přítelkyně měla pravdu - jen byste to měl taky uvědomit. Opravdu za (skoro) všechno, co je špatně, nenesou vinu "ti druzí".
Věnovala jsem se svým koníčkům, tedy vedle shánění nového pracovního místa. Koníčků mám hodně, tak jsm se rozhodně nenudila.
Zdravím
Pominuli, že můžete zkusit nějakou brigádu na přilepšení, zvyšovat svou kvalifikaci apod., což už tu bylo vše řečeno, tak z mé strany pokud by šlo jen o to jak využít čas, baví-li vás to, tak třeba zahrádka, tam budete mít práce stále dost, nejsou-li peníze pak lze třeba pronajmout, nebo se nabídnout známému s výpomocí (budete mít trochu ovoce zeleniny apod.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.