Zdravím, mám netradiční dotaz. Asi tu není žádný odborník na brýle, ale nějakých módních guru tady bude asi hodně Chci se zeptat, zda brýle na obrázku jsou pánské, dámské nebo unisex. Děkuji za odpovědi
Proč řešíte zrovna tyto jedny brýle? Zajděte si do několika optik, vyzkoušejte je a uvidíte. Asistentky prodeje vám poradí. Je pravda, že se prodávají brýle i mnohem hezčí. To je podobný jako kdyby sem vložil někdo fotku např. muže a ptal se na něj. Když je chlapů spoustu, proč řešit jednoho?
neco
Protože doma už je mám a vidím přes ně dobře. Jen chci vědět, zda bych v tom vypadala jako nějaká transka
Připadají mi, že jsou pro všechny, kteří nehledí na parádu, ale potřebují hlavně praktické čtečky. Maličko spíš na chlapa. Záleží na obličeji. Krásná ženská v nich může být zajímavá, ale i strejda v letech zaboduje, když mu tvarově sednou. Pánské jsou obvykle větší.
Zdravím. Když pominu brutálně růžovou barvu či srdíčka, rozdělení na pánské a dámské je dané tím, že muži mají obecně větší a širší hlavu než ženy. Takže komu padnou na šířku hlavy a vzdálenost uší od očí a sluší obličeji, pro toho jsou určené. Ida
Záleží na tom taky, jak komu co sedí a sluší. Tento typ brýlí mi sluší. Zkoušela jsem pánské a měla jsem pocit, že mi sluší víc než dámské. Ale tyto mají krátké "nožičky", tak jsou dámské. Pak jsem zkoušela v jiné optice i dámské, které mi seděly. Ale v těch pánských hnědých, kostěných jsem se dobře cítila. Letos budu taky shánět první brýle.
neco
Teď jsem to měřila a zase až tak krátké nožičky to nejsou, jsou cca 14 cm dlouhé
Záleží na vkusu, tohle vypadá na předválečné brýle pro chlapa. Jedna věc je vkus, druhá věc je móda. Někdo bude nosit příšerné brýle, jen když jsou módní. Místo aby zhodnotil, nebo nechal zhodnotit, zda mu to sluší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.