Nejste přihlášen/a.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
nikc®
2x
Připadá mi, že jsou dámské.
doplněno 19.05.19 15:42: Kdyby ty brýle byly kouzelné nebo ze zlata, tak to chápu. Ale to asi těžko.
doplněno 19.05.19 15:42: Kdyby ty brýle byly kouzelné nebo ze zlata, tak to chápu. Ale to asi těžko.
nikc®
Proč řešíte zrovna tyto jedny brýle? Zajděte si do několika optik, vyzkoušejte je a uvidíte. Asistentky prodeje vám poradí. Je pravda, že se prodávají brýle i mnohem hezčí. To je podobný jako kdyby sem vložil někdo fotku např. muže a ptal se na něj. Když je chlapů spoustu, proč řešit jednoho?
nikc®
Záleží na tom taky, jak komu co sedí a sluší. Tento typ brýlí mi sluší. Zkoušela jsem pánské a měla jsem pocit, že mi sluší víc než dámské. Ale tyto mají krátké "nožičky", tak jsou dámské. Pak jsem zkoušela v jiné optice i dámské, které mi seděly. Ale v těch pánských hnědých, kostěných jsem se dobře cítila. Letos budu taky shánět první brýle.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]