Nejste přihlášen/a.
Vážení přátelé, děkuji za vaše odpovědi, ale vůbec se mi nelíbí vaše rejpavost ohledně gramatiky. Neb jsem tento dotaz psala z mobilního telefonu, někdo používá zkratku mt. A zkratkou hpp jsem myslela hlavní pracovní poměr.
Obecně vzato, vím, že v metrixu - v internetu je spousta šmejdů, ale někdo jistě dělá doma něco pro někoho a férově.
Takže otázka zní: Má někdo férovou nabídku, či ví někdo o férové nabídce?
Co to je "hop dvě směny"? A vy hledáte nějakou práci v nábytku? Teda asi prodejnu s nábytkem. Ale co to má co dělat s domácí prací? Nějak nerozumím dotazu.
No já jsem doufala, že mi to objasní tazatelka. Člověk někdy žasne, co jsou lidé schopni napsat...
To aby byl člověk úplný Cherlock Holmes.
Jé, tak se z toho, rádci, nepo... . Asi se jí aktivoval nějaký debilní našeptávač, no.
Domácí práce se tu už párkrát probíraly. Ne, rozumnou domácí práci nikdo nenabízí.
No tak to je pro mne další záhada. Napřed mám informaci, že je tazatelka zaměstnaná na dvě "hop směny" a ještě k tomu hledá seriózní práci navíc v nábytku. To nakonec nestihne nic, protože nikam nedohopsá včas. No a Vy zase vysvětlujete, že se nemáme posí - rat, že se jí aktivoval debilní našeptávač a já v tom mám zase zmatek. To jako že tazatelce nějaký aktivní debil něco našeptal? Třeba tuto otázku?
Jinak ale máte pravdu. Ano, žádná práce, teda abych byla přesná, "práce na doma", jakou si zřejmě představuje tazatelka, neexistuje. Teda existuje, takových nabídek na internetu najde hodně. Ale není to zaměstnání, ale využívání málo gramotných lidí a tahání z nich peněz, kterých už beztak moc nemají. A o tomhle se už za ta léta napsaly na internetu romány. Každý, kdo si chce opravdu a jednoduše zjistit, jestli je taková práce v dnešní době reálná, má možnost číst všechny neblahé zkušenosti těch, kteří se nechali nachytat. A když se i přesto neustále někteří lidé ptají znova a znova, jestli někdo neví o nějaké dobře placené práci na doma a myslí tím lepení obálek, nebo montování propisek, navlékání korálků a tak dál, má zřejmě nějaký problém s chápáním. A za tohoto předpokladu je téměř jisté, že se stane příští obětí takových vykuků, jako je pan Velcl, Vinček a ti další a to i kdybychom se všichni tady opravdu posra-li...
Hmm, tak tohle doplnění už je "jiné kafe". Ale i já občas píši z mobilního telefonu a to nemám ten "chytrý" telefon a přesto dokážu napsat srozumitelně a bez chyb. Já teda vidím na displeji co píši. Ale já mám ten "blbý" telefon. Dále se ptáte, jestli nevíme o nějaké férové nabídce, ale vůbec už se nezmiňujete o tom, co byste mohla nabídnout Vy. Jaké máte znalosti? Co umíte? "Férových" nabídek je na internetu také hodně. A pokud se zaměříte na nabídky ve své profesi, určitě nějakou "férovou" práci najdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.