Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejryhlejší a bezbolestná sebevražda? /výzkum

Od: rubik

Zdravím, rád bych se vás zeptal, o jakém způsobu sebevraždy si myslíte, že je uplně bez bolesti a bude rychlí? Nebojte, nemám to v plánu, nedávno jsme to řešili s kámoši u pivka a mě by to jen zajímalo.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím, sebevraždu jsem nepodstoupil, takže netuším, co je rychlé a bezbolestné.

Zkuste se zeptat někoho, kdo ji úspěšně provedl, jaké to bylo :)

hodnocení

2x
Těchto stupidních dotazů zde stále více panuje.
Nemíním Vás podporovat v tom, co je trestné.
Radit někomu, jak se má zabít, je trestný čin.
---
Apropo, umíte Vy, dnešní mladá generace také něco jiného než se nudit a plácat nesmysly !?

hodnocení

0x

Nebudu mluvit o sebevraždě, ale o smrti jako takové... ostatně jedno z toho se jako sebevražda dá provést jen s technickým talentem.

Dle mého názoru je nejrychlejší a bezbolestná (to je relativní, protože to bolí, ale smrt je tak rychlá, že si to člověk nestihne uvědomit a pokud ano, tak je to jen mžik) smrt stětím, nebo střelnou ránou do hlavy. Obojí se ale může zpackat a pak to ku*va bolí...

Nejen bolí - taky může takový neúspěšný sebevrah zůstat po zbytek života v péči jiných.

samosato*
hodnocení

0x

Já bych i poradil, vím o jednom, je "humánní", bezbolestný, ale fakt nevím jestli bych tímto neporušil nějaké pravidla či zákon.

doplněno 17.05.19 09:41:

JInak řečeno, pokud nějaký admin potvrdí, že můžu, tak sdělím.

figurek*
hodnocení

0x

spolehlivě nejrychlejší a úplně bezbolestná bude sebevražda semtexem. Rychlost výbuchu osm kilometrů za vteřinu ti zaručuje, že tvoje nervové receptory přestanou existovat mnohem dříve, než bolest vůbec vznikne.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]