Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz liska s kachnou

Od: sklar® odpovědí: 6 změna:

vi nekdo jestli tady ten obraz ma nejakou cenu? je asi se sedesatych let maliř neni uveden a cely obraz 34x27cm. dekuji.

Obraz liska s kachnou
Obraz liska s kachnou #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Uměleckou cenu to nemá. Darujte to do tomboly, až budou mít myslivci bál.

jofa*
hodnocení

1x

Obraz má takovou cenu jakou je kupující ochoten zaplatit. Někdo nemusí mít obraz od renomovaného umělce za desetitisíce a více, ale stačí mu od lidového malíře ze vsi za pár stovek.

jezevec*
hodnocení

0x

Nevím, jestli to má cenu, ale je to příšerný... :-D

hodnocení

0x

Je to bezcenný kýč.

lucie*
hodnocení

0x

...tady to nikdo neurčí a bez autora to asi neurčí nikde...jedině jej zanést do starožitnictví nebo do aukční síně,ale je riziko,že to nemá hodnotu a vy se s tím někam potáhnete a ještě je třeba zaplatíte za ocenění obrazu...nebo se zasmějou,že to hodnotu nemá..

Když vidím,kolik stojí některé čmáranice,tak věřím,že "realistický"obraz jako máte vynebude mít hodnotu.Většinou ty největší hrůzy jsou nejdražší:-D

doplněno 17.05.19 16:57:

bimbam...asi jo,fakt netuším podle čeho se pozná dobrý či špatný obraz*nevi*pokud si někdo myslí,že má hodnotu,proč by s tím někam nezašel.Naše babi má obraz jelena:-Dže to v baráku zůstalo po němcích...taky myslí,že má hodnotu.Já osobně nevidím žádnou hodnotu ve starých věcech,já bych nešla nikam s ničím a ani neschovávám nic v bytě"na památku".

Lucie, jakákoli cesta ohledně ocenění obrazu je zbytečná. Pracovala jsem několik let v galerii. Průměrné a dobré obrazy neoceňuji, ale špatné poznám. Nechtěla jsem to napsat tak tvrdě jako kolegové jezevec a ferax, ale je to tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]