Nejste přihlášen/a.
Zdravím, již od dětství nebyl můj život růžový. Od dětství domácí týrání a zneužívání, ve škole šikana, po té se to zlepšilo, přestěhoval se a našel pár přátel, na vše zapomněl. Nedávno jsem přišel o přítelkyni po 3 letém vztahu, jedinně sní jsem se cítil šťastný a svůj. Propadl jsem depresím a nevím jak dál. Budete mi tu psát, najdi si něco co tě bude bavit, koníčky a přátele, bohužel ani to nepomáhá a časem je to horší a horší a kamarádi a známí o mně tvrdí, že jsem trapák a blbec. Nevím jak dál, už se mi ani nechce žít a myslím, že ten jeden čin pro mě bude vysvobozením, je mi sice 22, ale už nevím jak dál.
Lidé staří a třeba i nemocní dokáží lpět na životě, žít a s radostí si užívat každý den. Vy jste mladý, relativně zdravý a máte takové pitomé myšlenky. Je to Vaše rozhodnutí, ale v duchu si před Vámi uplivuji. Ještě jste vlastně nezačal a už chcete končit.
Lékař by pomohl. Píšete, že to stojí 800 Kč. Myslím si, že pokud má člověk vážný zdrav. problém, hradí léčbu pojišťovna. Musíte si o tom najít víc informací.
A i kdyby to stálo těch 800 Kč, to se máte tak málo rád, že nejste ochoten to za sebe zaplatit? Někdo to prochlastá, jiný prokouří, další třeba nahází do automatů, tak Vy si prostě zaplatíte lékaře a budete se léčit. A bude Vám líp. Uvidíte, že podobné blbosti vyženete z hlavy. Jaga.
Někde jsem četl, že je to na pojišťovnu pouze na doporučení lékaře a to já se bojím o tom mluvit s doktorem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.