Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohled mužů na ženy s chlupatýma rukama?

Od: lentilkao* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

jaký máte pohled na ženy s chlupatýma rukama? Ať už světle, tmavěji, tmavě, krátce, středně dlouze či více dlouze?

Měly by si je holit? Nebo to berete prostě jako přirozenost?

Děkuju!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Ačkoli žena, v anketě jsem zaškrtla ne. Holení rukou je asi nejhorší způsob, chlupy budou růst ostré a rychle.

hodnocení

0x

Ne

Pamatuji se, že coby středoškolák, velice jsme obdivovali profesorku s chlupatýma nohama. Z mého hlediska jsem u žen proti holení rukou, nohou, o intimních partiích nemluvě. Je to ale pouze můj názor a znám mnoho mužů, kteří to po svých partnerkách vyžadují.

tomasek*

Uf. Co člověk to názor. V dnešní době už mi přijde u žen jako "standard" trochu to "ošetřit" aspoň tam dole. Polévá mě pot když si to představím totálně ponechané matce přírodě...

tomasek*
hodnocení

0x

To záleží na situaci - když má žena opravdu tmavé a husté chloupky (nemusí být ani "extra" dlouhé), tak mě to tedy vůbec "nerajcuje". Někdo by to hanlivě nazval "svetr"... V takovém případě bych už o určitém zásahu uvažoval, ale jinak ne.

hop®
hodnocení

0x

Ne

Jednoznačně, nechat přírodu žít...

Vždyť to ochlupení je zajímavé a přitažlivé, nebo ne?

noviny*
hodnocení

0x

Jsem pro holení rukou, pokud jsou ruce opravdu hodně chlupaté, ale pokud jsou tak nějak normálně, tak jsem pro neholení. Nemusí být přece všechno perfektní ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]