Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonická krizová intervence

Od: petraroda odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chci se zeptat,pracuji jako telefonistka,práce mě baví,nedodělala jsem si střední školu s maturitou,do budoucna si jí asi udělám,ale v tuto chvíli mám základní vzdělání,nic mi nechybí,jen by mě možná bavilo absolvovat TKI,ale četla jsem,že chtějí minimálně maturitu nebo VOŠ,opravdu se tam bez matury nemohu přihlásit s tím,že do budoucna si maturitu udělám?Myslím po absolvování tam pracovat,mám 1. rok a půl sociální školy,praxi ve volání a zvládání stresových situací,tak by mě zajímalo jestli to jde.Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Z jejich stránek: Kurzy jsou určeny osobám starším 18 let, které mají ukončené středoškolské vzdělání. Výjimky mohou být řešeny individuálně.

Výcvik v telefoni/...: Zajímá Vás ještě více? Kontaktujte Veroniku Šturmovou, manažerku vzdělávání na e-mailu v.sturmova@linkabezpeci.cz nebo na tel. 602 387 534.

iz*
hodnocení

0x

Je-li maturita vstupním požadavkem, nemohou Vás bez ní do kurzu přijmout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]