Nejste přihlášen/a.
Pozor na stránku ( iCell.cz ) objednal jsem si zboží a už měsíc nereagují ani telefonicky zaplatil jsem jim přes účet peníze a ty asi už nedostanu .Na Heureka.cz si tam taky už někdo stěžoval . Tak pozor !
Dobrý den, jste jeden (jedna) z mnoha, který naletěl zřejmě podvodníkovi. Byla jsem na jejich adrese, kterou uvádějí , Antala Staška 34, Praha 4. Tam sídlí hafo firem, tato však ne. Chtěla jsem odstoupit od smlouvy, na což mám nárok, dle podvodníkova názoru to nejde, což je naprostá blbost. Přečtěte si recenze na Zboží.cz nebo na Heuréce. Spoustu lidí podává trestní oznámení na tuto firmu. Hodně štěstí Dana
Kristepane, neznala jsem tento obchod, ale tato tvrzená skla na mobily jsem už objednávala několikrát pro kamádky na Aliexpress, tak jsem se podívala za kolik ho prodává tento Vámi uváděný obchod. Oni chtějí kolem dvou stovek a já platím přímo u prodejce a jsou opravdu velmi kvalitní kolem 40 korun. A Vy je ani nedostaene, zatímco já vždycky. Zrovna mám dvě doma. Cena přesně 36 korun za jedno.
Dobrý den,
byla jsem také podvedena, byt se jedná o malou částku, nelíbí se mi jednání takového podnikatele. K žalobě se klidně přidám. Děkuji
Dobrý den ráda bych se také přidala k hromadné žalobě,sice nejde o velkou částku 328,-Kč obal na telefon, ale částka k částce a je z toho balík.Takže já se ráda z žalobou na slavný iCell.cz přidávám.
Tady se nikdo nepřidává.Je pěkné co jste napsala,ale co jste sama pro to udělala? Byla jste na policii podat tr.oznámení? Běžte tam - podejte tr.oznámení a řekněte jim,že na tuto společnost už byly podány tr. oznámení a oni si to vyhledají v systému a přidají to teprve k ostatním.Jinak to nefunguje.Nezapomeňte si vzít veškerou komunikaci,potvrzení o platbě atd. v papírové podobě jako důkaz.To oni vyhledávat nebudou.
Mě zboží dorazilo za 20 dní. Ale komunikace je hodně špatná. Škodí si sami. Proč dávají E-mail a telefon,když nikdo na nic neodpoví. Jinak si přečtěte toto,než budete nadávat : 16.2 Skladem - zboží je u našeho dodavatele a je doručené k nám na sklad do 7 dní po přijetí nebo platbě objednávky.
16.3 Skladem ext. - zboží je u našeho zahraničního dodavatele a je doručeno k nám na sklad v rozmezí 10-90 dní
Kdo plati v dobe Paypal atd dopredu (tj.pred dodanim zbozi), tak je naivni zpatecnik...lekce do zivota
Prosím Vás nepište takovéto nesmysly. Zpátečník asi budete Vy když nevíte, že i v době PayPal existuje způsob obchodu, kdy prostě dopředu zaplatit musíte. Ale Vaše peníze jsou uloženy u zprostředkovatele obchodu, v případě obchodování u AliExpress, je to on a ten peníze uvolní až ve chvíli, kdy zboží materielně obdržíte. Pokud se tak nestane, tak Vám peníze AliExpress vrátí na účet, úplně bez problémů. Toto se ovšem netýká českých zprostředkovatelů, kteří využívají toho, že se spousta lidí obává obchodovat přímo s Čínou, nebo neovládají žádný cizí jazyk a nedokáží se v tom orientovat a myslí si, že když je to napsáno česky, tak je to spolehlivé. Což je bohužel omyl.
Schválně jsem si ten obchod znova rozklikla a vůbec nechápu, jak u nich může někdo něco objednat. V obchodních podmínkách je třeba napsáno toto: "2. Veškerá prezentace zboží umístěná v katalogu internetového obchodu je informativního charakteru a prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu ohledně tohoto zboží. " Takže on má v katalogu fotky zboží na které kupce naláká, ale nakonec mu klidně může místo uváděného předmětu poslat něco úplně jiného a další podivnosti, které jsou napsány v jeho podmínkách obchodování. Kdo má mozek v hlavě a přečte si to celé, tak v tomto obchodě neobjedná ani jehlu.
Dobrý den ,i já jsem bohužel naletěl sháněl jsem digitizér na telefon,který jsem našel na iCELL.cz. Obědnávku jsem ihned uhradil,bohužel jsem doposud nic neobdržel.Přesto že jsem je urgoval,nikdo nekomunikuje.Popravdě nechápu, jak je možné, že má stále aktuální katalog,přesto že už okradl tolik lidí.
Místo žaloby, která stejně nebude vyřízena, by si raději měli lidé něco o tom obchodě přečíst a pak objednávat a platit. Jestli někdo naletí ještě v této době, kdy už snad všichni vědí, že je to předražené zboží a nespolehlivý obchod, tak už není co radit.
A nechceš nám to předčítat ty, když máš celé dny čas tu rozdávat furt dokola už několik měsíců totožnou radu?!
Prosim tě najdi si taky něco jinýho v životě!
Já také, objednal sportovní obal (02/21) a dosud nic, pro příště nejdřív recenze. Rád se připojím k hromadné žalobě.
Dokonce i Vy jste naletěla? A víte, že se tomu ani trochu nedivím. Dva roky se tady o tom obchodu píše. Lidé si stěžují a varují před nakupováním v tomto obchodu, a Vy tam přesto v roce 2021 objednáte zboží?
obchody.heureka.cz/...
Zaplaceno, ale nic nedošlo. Jedná se o pana Sahulku, dle sdělení jeho banky (mBank), který to dělá od roku 2015. Vůbec by mě nenapadlo, že je to ještě dneska možné. Ale od roku 2015 je to 7 let co mu to prochází. Neváhejte a jděte na Policii ČR. Čím víc nás bude, tím se snad něco stane.
Podal jsem trestní oznámení a čím více lidí bude a přidá, tak to snad zamezí tomu, že pan SAHULKA už přestane "podnikat" a zejména podvádět a okrádat důvěřivé zákazníky. Trestní oznámení bylo podáno na místním oddělení Policie ČR v Horních Počernicích. Email na podatelnu místního oddělení Policie ČR, kde se připojit je: orp3.mop.hornipocernice.evidence@pcr.cz , paní policistka Sejkorová
Já to podal na Policii. Ta řekla, na základě výslechu pana Martina Sahulky a jeho VOP e-shopu (dodání do jednoho roku), že nejde o podvod. Asi ne. Ale dělá to už 8 let a pořád se najde dost takových, kteří naletí. Není to osobní, taky sjem naletěl... Po cca půl roce jsem to dotáhl do konce a mám peníze zpět. Ale těch co to vzdají nebude málo a to mu stačí k tomu aby jel dál...
Maximální doba dodání a platnost kupní smlouvy je 365 dní, do té doby musí být objednávka vyřízena nebo zrušena.
Tak co chces? Objednas a zaplatis iphone 15 a on ti ho sezene za rok ve vyprodeji. Anebo na co cekas? Nejaky Droid?
Proste polovina lidi ma podprumerny intelekt, ja tu vetu nasel presne za 13 sekund, tak nevim. Vzdy kdyz si neco objednavam na netu tak se zajimam kdy to dostanu a asi tak 50% normalnich lidi. Kdyz se nekdo nezajima, znamena to, ze na to nespecha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.