Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor na iCell.cz

Od: pepana odpovědí: 54 změna:

Pozor na stránku ( iCell.cz ) objednal jsem si zboží a už měsíc nereagují ani telefonicky zaplatil jsem jim přes účet peníze a ty asi už nedostanu .Na Heureka.cz si tam taky už někdo stěžoval . Tak pozor !

54 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

babidada
hodnocení

0x

Dobrý den, jste jeden (jedna) z mnoha, který naletěl zřejmě podvodníkovi. Byla jsem na jejich adrese, kterou uvádějí , Antala Staška 34, Praha 4. Tam sídlí hafo firem, tato však ne. Chtěla jsem odstoupit od smlouvy, na což mám nárok, dle podvodníkova názoru to nejde, což je naprostá blbost. Přečtěte si recenze na Zboží.cz nebo na Heuréce. Spoustu lidí podává trestní oznámení na tuto firmu. Hodně štěstí Dana

pepana
hodnocení

Mohla by jste mi popsat jak poslat trestní oznámení? děkuji za reakci

Postup při podání trestního oznámení policie.cz/...

lil
Dobrý den,já dnes podala podnět na čoi na tyhle podvodníky. Nevíte o někom, kdo podal na ně TO? Hrozně ráda bych se připojila k žalobě. Děkuji za odpověď :)
Nevíte o někom, kdo podal na ně TO? Hrozně ráda bych se připojila k žalobě. Děkuji za odpověď . Tak zajděte na PČR a je to. Tam službě sdělíte o co jde a ...
martinacaslavo
Dobry den, také bych se přidala k žalobě. I me se stalo totéž. Bohuzel jsem recenze nevedla a přišla o zboží i peníze. Objednala jsem pouzdro na mobil + tvrzení sklo a zaplatila převodem. Ovšem žádné zboží nedorazilo. Mobil nedostupny, reakce na email zadna. Ráda bych se přidala k poškozeným.

Kristepane, neznala jsem tento obchod, ale tato tvrzená skla na mobily jsem už objednávala několikrát pro kamádky na Aliexpress, tak jsem se podívala za kolik ho prodává tento Vámi uváděný obchod. Oni chtějí kolem dvou stovek a já platím přímo u prodejce a jsou opravdu velmi kvalitní kolem 40 korun. A Vy je ani nedostaene, zatímco já vždycky. Zrovna mám dvě doma. Cena přesně 36 korun za jedno.

Pozor na iCell.cz
mirikina123
Dobry vecer, bohuzel i ja jsem hloupa a naletela jsem teto uzasne firme... navrhuji hromadne trestni oznameni... jen nevim, co pro to udelat, aby to klaplo...? Klidne dojdu na policii, kdo se prida? Sla bych do ulice Svatoslavova, tu mam nejbliz :) jsem pekne nastvana a bohuzel i na sebe, ze jsem se do pavuciny take chytla, ale nechci, aby jim to jen takto proslo!
domi
Já se chci také přidat k žalobě, prosím napište co a jak, díky, přišla jsem skoro o 1000 Kč :(
petrovic

Zadna hromadna zaloba atd. Neexistuje. Musite sama za sebe zajit na PČR a tam vse vyresit. Oni uz budou vedet.

hodnocení

0x

Na heuréce nějaké recenze jsou obchody.heureka.cz/... popř i obchody.heureka.cz/...?

milhaus22
hodnocení

0x
Hromadna zaloba prida se nekdo
adela72

Dobrý den,

byla jsem také podvedena, byt se jedná o malou částku, nelíbí se mi jednání takového podnikatele. K žalobě se klidně přidám. Děkuji

dalfy*

dobrý den ráda bych se přidala - částka 835,- prosím kontakt na vás děkuji

iz*

@Dalfy, není fér žádat po jiných lidech, aby zveřejnili kontakt.

petrasobkova

Dobrý den ráda bych se také přidala k hromadné žalobě,sice nejde o velkou částku 328,-Kč obal na telefon, ale částka k částce a je z toho balík.Takže já se ráda z žalobou na slavný iCell.cz přidávám.

jejda

Tady se nikdo nepřidává.Je pěkné co jste napsala,ale co jste sama pro to udělala? Byla jste na policii podat tr.oznámení? Běžte tam - podejte tr.oznámení a řekněte jim,že na tuto společnost už byly podány tr. oznámení a oni si to vyhledají v systému a přidají to teprve k ostatním.Jinak to nefunguje.Nezapomeňte si vzít veškerou komunikaci,potvrzení o platbě atd. v papírové podobě jako důkaz.To oni vyhledávat nebudou.

langowska
Objednávku ne vítězná taky se přidám do chromadnej žaloby prosím
racio

Jak už je uvedeno výše, české právo hromadnou žalobu nezná (na nátlak EU je připraven návrh a jeho schválení se stále odsouvá). Buďte soudný, je zbytečné používat pojmy, kterým nerozumím a vyzývat někoho k úkonům, které neexistují.

magda
hodnocení

0x
Dobrý den, ráda bych se přidala k hromadné žalobě, objednala jsem si a zaplatila zboží v částce 1.206 Kc. Prosím napište
Dekuji

petrkolar
hodnocení

0x

Mě zboží dorazilo za 20 dní. Ale komunikace je hodně špatná. Škodí si sami. Proč dávají E-mail a telefon,když nikdo na nic neodpoví. Jinak si přečtěte toto,než budete nadávat : 16.2 Skladem - zboží je u našeho dodavatele a je doručené k nám na sklad do 7 dní po přijetí nebo platbě objednávky.

16.3 Skladem ext. - zboží je u našeho zahraničního dodavatele a je doručeno k nám na sklad v rozmezí 10-90 dní

katerinak
Obchod je jedna velká katastrofa.Zboží dodané po 2 měsících,jedno ochranné sklo prasklé a ani u jednoho potřebné věci k nalepení. Nedoporučuji!

hodnocení

0x

Kdo plati v dobe Paypal atd dopredu (tj.pred dodanim zbozi), tak je naivni zpatecnik...lekce do zivota

Prosím Vás nepište takovéto nesmysly. Zpátečník asi budete Vy když nevíte, že i v době PayPal existuje způsob obchodu, kdy prostě dopředu zaplatit musíte. Ale Vaše peníze jsou uloženy u zprostředkovatele obchodu, v případě obchodování u AliExpress, je to on a ten peníze uvolní až ve chvíli, kdy zboží materielně obdržíte. Pokud se tak nestane, tak Vám peníze AliExpress vrátí na účet, úplně bez problémů. Toto se ovšem netýká českých zprostředkovatelů, kteří využívají toho, že se spousta lidí obává obchodovat přímo s Čínou, nebo neovládají žádný cizí jazyk a nedokáží se v tom orientovat a myslí si, že když je to napsáno česky, tak je to spolehlivé. Což je bohužel omyl.

Schválně jsem si ten obchod znova rozklikla a vůbec nechápu, jak u nich může někdo něco objednat. V obchodních podmínkách je třeba napsáno toto: "2. Veškerá prezentace zboží umístěná v katalogu internetového obchodu je informativního charakteru a prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu ohledně tohoto zboží. " Takže on má v katalogu fotky zboží na které kupce naláká, ale nakonec mu klidně může místo uváděného předmětu poslat něco úplně jiného *sok* a další podivnosti, které jsou napsány v jeho podmínkách obchodování. Kdo má mozek v hlavě a přečte si to celé, tak v tomto obchodě neobjedná ani jehlu.

kamilio

Dobrý den ,i já jsem bohužel naletěl sháněl jsem digitizér na telefon,který jsem našel na iCELL.cz. Obědnávku jsem ihned uhradil,bohužel jsem doposud nic neobdržel.Přesto že jsem je urgoval,nikdo nekomunikuje.Popravdě nechápu, jak je možné, že má stále aktuální katalog,přesto že už okradl tolik lidí.*cert*

dalfy*
hodnocení

0x

poslala jsem odstoupení od smlouvy a peníze mi přišly zpět. Tak za mě vyřešeno

radik
hodnocení

0x
Taky jsem objednala obal na mobil po obdržení emailů jsem poslala na účet peníze a tím to skončilo.nikdo se neozval na email nikdo nereaguje a telefon je nedostupný. Klidně se přidám k žalobě.

Místo žaloby, která stejně nebude vyřízena, by si raději měli lidé něco o tom obchodě přečíst a pak objednávat a platit. Jestli někdo naletí ještě v této době, kdy už snad všichni vědí, že je to předražené zboží a nespolehlivý obchod, tak už není co radit. *alene*

aleni

A nechceš nám to předčítat ty, když máš celé dny čas tu rozdávat furt dokola už několik měsíců totožnou radu?!

Prosim tě najdi si taky něco jinýho v životě!

No a jak je vidět, pořád to není nic platné...:-D A neboj, já si ten čas vždycky najdu.

vendy*

Pokud se dává žaloba na iCell, ráda se připojím.

petrahajkova
Dobry den, take jsem objednala obal na ipad v lednu a doted zbozi nikde a od obchodu zadna odezva. Rada se take pridam.

klicha
hodnocení

0x
Tak to se těch obalu na mobily nedockam, objednavala jsem 21.2.prisla jsem o 640,-korun,super chtěla bych se připojit k hromadné žalobě
ivanajanku
Přidavám se k lidem co byli firmou i Cell podvedeni...i já si zaplatila obal na mobil a nic...
Ivana Janků
leanavratilova

Dobrý den..

Též jsem naletěla vše zaplatila ažádná reakce ,Chtěla bych se přidat k hromadné žalobě.Navrátilová

marta*
hodnocení

0x
Tak jsem též naletěla, dva kryty objednané, zaplacené a kryty nikde...

jandvorak
hodnocení

0x

Já také, objednal sportovní obal (02/21) a dosud nic, pro příště nejdřív recenze. Rád se připojím k hromadné žalobě.

ladis*

Jakože dva roky podvádějí? To snad ani nejde ne? Jak jste na takové obchody došly? Já nakupuju většinou přes Heuréku, a ta by je vykopala, pokud by neměli implementováno hodnocení...

mirikina123
hodnocení

0x
Tak kdo se ke me prida? Musi nas byt vice, jinak je zaloba bez sance
Pujdu hned v pondeli na policii, takovych podvodniku mam plne zuby, ale kdyz je nahlasim jenom ja, tak je to vcelku zbytecne!
Musi nas byt hodne, at to berou jako trestny cin... a zacnou to treba resit!

marceka
hodnocení

0x
Tak i já jsem naletěla . Je možné se někde připojit k hromadné žalobě?

Dokonce i Vy jste naletěla? *co* A víte, že se tomu ani trochu nedivím. Dva roky se tady o tom obchodu píše. Lidé si stěžují a varují před nakupováním v tomto obchodu, a Vy tam přesto v roce 2021 objednáte zboží? *zmateny* obchody.heureka.cz/...

lzagy
hodnocení

0x
Ten samý problém.
Objednal jsem, přišlo info k platbě a potvrzení objednávky, zaplatil jsem a žádná odezva.
Na email nikdo nereaguje a včera telefon zvonil, nikdo nezvedal a dnes účastník nedostupný.

violla
hodnocení

0x
Ano - mám stejnou zkušenost: V červnu 2021 jsem si u iCell.cz objednala pouzdro na mobil, i s poštovným za 318,- Od Té doby jsem jim napsala 2 emaily - bez odpovědi. Takže - i dle reakcí ostatních - jeden velký podvod. Bohužel, recenze na ně jsem si přečetla pozdě. Udivuje mě, že mohou stále nabízet své služby i přes to, že okrádají lidi a nereagují...

janarysankova
hodnocení

0x

Také jsem naletěla! Na konci října jsem si objednala u iCell.cz pouzdro na MT, zaplatila i poštovné a i přes urgenci na info@icell.cz se nikdo neozval. Pokud by někdo dával žalobu na tutu firmu tak se určiě připojím! Špatná zkušenost, ale pro příště si dám větší pozor!

pajder
hodnocení

0x
Také jsem naletěl objednal jsem si sklo a obal a přišel o 350 Kč

jirimatejka
hodnocení

0x

Zaplaceno, ale nic nedošlo. Jedná se o pana Sahulku, dle sdělení jeho banky (mBank), který to dělá od roku 2015. Vůbec by mě nenapadlo, že je to ještě dneska možné. Ale od roku 2015 je to 7 let co mu to prochází. Neváhejte a jděte na Policii ČR. Čím víc nás bude, tím se snad něco stane.

Podal jsem trestní oznámení a čím více lidí bude a přidá, tak to snad zamezí tomu, že pan SAHULKA už přestane "podnikat" a zejména podvádět a okrádat důvěřivé zákazníky. Trestní oznámení bylo podáno na místním oddělení Policie ČR v Horních Počernicích. Email na podatelnu místního oddělení Policie ČR, kde se připojit je: orp3.mop.hornipocernice.evidence@pcr.cz , paní policistka Sejkorová

miroslavarejlk
3.1.2022 zaplaceno pouzdro na telefon 318Kc.Nic nedorazilo a nyní čtu o společné žalobě.
danakissova
23.1.2022 objednán kryt na mobil,s poštovným 258kč. Několik urgenci, zboží nedodáno,na další maily nereagovali. Vzdala jsem to a objednala kryt jinde. Dodání během tří dnů. Teď Libřice 23.1.2023 zpráva iCell,posílají pouzdro. Pokud zásilku nepřevezmu, účtují si 149 kč za poštovné. Je to vůbec možné,že ještě existují a že jim to prochází. Drzost této organizace je bezmezná a její majitel má hroši kůži a tímto se vysmívá klientům.
koziskovamilus
Ráda bych se připojila k žalobě. Objednala jsem si kryt na telefon a nic. Co to je za šmejdy,takhle okrádat lidí. Karma je zdarma.

jirimatejka
hodnocení

0x

Já to podal na Policii. Ta řekla, na základě výslechu pana Martina Sahulky a jeho VOP e-shopu (dodání do jednoho roku), že nejde o podvod. Asi ne. Ale dělá to už 8 let a pořád se najde dost takových, kteří naletí. Není to osobní, taky sjem naletěl... Po cca půl roce jsem to dotáhl do konce a mám peníze zpět. Ale těch co to vzdají nebude málo a to mu stačí k tomu aby jel dál...

adamb

Kdyby bylo mozno pripojit se k TO, ja cekam od 14.2.2023. Tedy aktualne 3 mesice...
lam

Maximální doba dodání a platnost kupní smlouvy je 365 dní, do té doby musí být objednávka vyřízena nebo zrušena.

Tak co chces? Objednas a zaplatis iphone 15 a on ti ho sezene za rok ve vyprodeji. Anebo na co cekas? Nejaky Droid?

Proste polovina lidi ma podprumerny intelekt, ja tu vetu nasel presne za 13 sekund, tak nevim. Vzdy kdyz si neco objednavam na netu tak se zajimam kdy to dostanu a asi tak 50% normalnich lidi. Kdyz se nekdo nezajima, znamena to, ze na to nespecha.

william

Doporučuji poslat firmě předžalobní výzvu, návod najdete na stránkách čoi. Dopisem nebo do datové schránky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]