Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povlak na polštář 90*100- kde koupit?

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem si polštář o rozměrech 90*100. Dá se na to někde koupit povlak?

Doplněno 13. 05. 19 12:13:

https://www. Dadka. Cz/polstare-prikryvky-deky/plnene-polstare/polstar-exclusive-bila-90x100-cm. Html

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to je divný rozměr, vážně. Já jsem si objednala atypické povlaky u www.janperi.cz

hodnocení

0x

Zeptej se zde, mají tam také poradnu.

hodnocení

0x

Nemáte v okolí paní se šicím strojem? To by bylo asi nejjednodušší.

hodnocení

0x

Jestli jsem to v odkazu na zboží dobře pochopila, tak máte polštář už s povlakem. Případným převlékáním toho vnitřního vaku (v klasických polštářích sypku s peřím) do normálních bavlněných či krepových povlaků přijdete o tu nejdůležitější a asi nejdražší vlastnost povlaku (protialergické a protiplísňové působení).

Vidím možnosti: 1. Přiobjednat si u prodejce další povlak.

2. Ušpiněný povlak ráno vyprat, večer povléknout.

3.. Vrátit obří polštář a pořídit si menší, na který se velké povlaky seženou poměrně snadno. Pak ale musíte počítat s tím, že sám sypek-vak ty zmíněné a vyšší cenou zaplacené vlastnosti nemá.

hodnocení

0x

Drze neporadím, ušil bych si sám. Ale mám zvídavou otázku: K čemu je taková věc dobrá? Polštář s kratší stranou větší než nějakých 40 cm jsou podle mě vyhozené peníze a se svojí postavou bych k němu potřeboval postel aspoň 2,5 metru dlouhou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]