Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem se dívala na film Ztraceni v Africe 2. Samozřejmě jsem od toho neočekávala nic převratného, nicmén, alespoň nějakou hezkou přírodu a hlavně zvířata, která mám moc ráda.. Ale fakt nechápu, jak filmaři dokáží nasekat tolik chyb. Vždyť těch si musí všimnout každý, kdo není úplný primitiv. Co proboha dělají ti scénaristé, režiséři a další.I v laciném ději nemusí být nesmysly.
Pilot letadla má sluchátka na uších a celou dobu si povidá s pasažéry, kteří je nemají.
Děti rneustále rozdělávají ohně ze suché trávy, ovšem uprostřed té trávy. Z toho by už musel vzniknout obrovský požár.
A čím ten oheň rozdělají, první přenesly z hořícího letadla, ale ty další, čím.
Vaše strosti na mou hlavu. Nevím na co jste se dívala, ale
- pilot letadla klidně může mít sluchátka a cestující ne a budou ho dobře slyšet. Asi jste dlouho nikam neletěla.
- třeba děti jsou tak vycvičené, že dbají na to, aby požár nevznikl.
- už od pradávna se oheň rozdělával několika způsoby, když ještě nebyly zapalovače, zápalky. Čemu se divíte?
Mát možnost "filmaře a scénaristy" na ty vaše chyby upozornit, my to neovlivníme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.