Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš měkký polštář pod hlavu

Od: petrana odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mam problém,roztrhl se mi polštář,který jsem používala už strašně dlouho,snad byl starý více než 40 let.Měla jsem ho pořád na spaní nebo jsem si vypodložila hlavu a byl úplně perfektní.Náplň byla peří a právě uvnitř se roztrhl ten obal s peřím.Jde mi o to,že mam nový polštář a je hrozně měkký a co je hrozné je,že jak ho mam pod hlavou a u toho dělám něco na počítači,tak se mi z toho chce zvracet,vadí mi ta hrozná měkkost,byla jsem zvyklá,že si ten polštář nahňácám jak chci a cítím pod hlavou pevnou oporu a teď cítím jako by moje hlava byla ve vzduchu a z toho se mi dělá špatně,potřebuji to vyřešit.Můžete mi poradit,co za polštář mám koupit?Myslim,že mám rozměry buď 70x90 nebo větší,ještě co byli za komunistů,ale je to fakt hrozný to mít pod hlavou,cítím jak to péruje a z toho se mi dělá špatně.Tak bych prosila o radu,třeba co je alternativa peří,abych si to mohla nahňácat pod hlavu a měla pevnou oporu,nikdy jsem to nemusela řešit,protože jsem s mym polštářem byla maximálně spokojená,ale tohle je tragédie,jak to péruje,když to zmáčknu,je to hrozně měkký,Je to hrozný,to vůbec neni opora,můžete mi prosím poradit nejlépe něco nepředraženého,fakt jak na tom ležim-jakoby pololežim,tak je mi z toho úplně špatně a chce se mi zvracet.Budu vděčná za vaše rady,prosím.

doplněno 08.05.19 20:14:

Nechápu to,ale opravdu mam pocit na zvracení z tohoto polštáře,ta měkkost mě zabíjí,já bych potřebovala koupit stejný polštář jako jsem měla a netušim kde.Když to koupim po netu,tak to třeba nebude ono,to musim mít v ruce a prohmatat to,snad si pamatuju ten hmat.No jsem pěkně pitomá,měla jsem si koupit povlak a pěkně si přendat peří do nového povlaku a zašít si ho a měla jsem vystaráno,bohužel jako naprostej blbec jsem už ten povlak s peřím vyhodila do popelnice.Tam bylo prostě normální peří a naprosto mi ten polštář strukturou vyhovoval,totálně mě to rozhodilo.Ten pocit na zvracení je hroznej a kde seženu uplně stejný typ?To bude martýrium,většinou prodávaj shity,tohle byla lety prověřená kvalita.Nekvalitní polštář je opravdová katastrofa :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč "alternativa peří"? Péřové polštáře se běžně prodávají.

hodnocení

0x
Asi mi vynadáte :-D
---
U compu se sedí !
A nejlépe na perfektně tvarovaném, kancelářském křesle /židli/.
Vaše záda Vám do nynějška zřejmě nepoděkují.

pb®
hodnocení

0x

Jak já vám rozumím. Léta spím na ortopedickém latexovém polštáři. Původně jsem ho koupila manželovi, ale když byl první syn miminko a já měla z neustálého nošení přetíženu krční páteř, tak jsem mu ten polštář vzala. Po letech se začal rozpadat a já hledala úplně stejný. Kolik času já strávila na netu hledáním toho samého, v kamenných obchodech pochopitelně nikde nebyl. A jakou radost jsem měla, když jsem ho našla, koupila a fakt je to on. Bez něj prostě nespím, jezdí se mnou i na dovolenou.

Asi vám nezbyde, než si koupit sypek a peří a polštář ušít a docpávat až budete na tom, na co jste zvyklá. Já jsem si tedy na svůj polštářek dávala pozor a i když už byl na dva kusy, nevyhodila jsem ho dokud nebyl doma nový a ten nebyl vyzkoušený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]