Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domova-nabídněte tip

Od: bylinka14 odpovědí: 9 změna:

Ocitla jsem se ve finanční tísni,potřebuji nějakou práci z domova,nejlépe ruční ...kompletaci čehokoliv,jsem z okresu Kladno.Pokud někdo o něčem víte, tak předem moc děkuji za tipy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lee*
hodnocení

2x
Kamaradka je na rodicaku a jen s malou vypomoci v rodine si docela slusne vydela. 1x tydne nosi letaky Kaufland, zabere to ca 3h a ma asi 3000, to dela i s prckem. Od pondeli do soboty roznasi noviny. Je to na ca 2h denne nez jde manzel do prace a deti jeste spi (musi byt rozneseno asi do 7h) a za to ma asi 6000. A pak ma sjednanou DPP pro marketingove pruzkumy po telefonu. Zadny prodej, jen dotazniky. Prace z domu, potrebuje jen pc a sluchatka. Smeny si muze volit, treba v tydnu ma jen 2-3h kdyz ma pro deti hlidani a o vikendu muze dele. Ma 130kc/h.

prace
hodnocení

1x

Na přivýdělek si skočte na pár směn do supermarketu. Práce je všude dost. Z domova můžete pouze podnikat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud se chcete vyhnout problémům a neprohlubovat finanční tíseň, tak ji řešte jiným způsobem. Ověřenou práci a ještě dobře placenou Vám zde nikdo konkrétně nenabídne a o podvod asi nestojíte. Zdravím!

doplněno 08.05.19 15:31:

bylinka14 - to jsem pochopil a proto Vám radím toto nedělat. Takto o peníze spíše přijdete (budete platit vstupní poplatek nebo za materiál apod.)

bylinka14
hodnocení

potřebuji to jako přivýdělek.

iz*
hodnocení

0x

Ty nabídky, které míníte, nejsou nabídkami práce, jde o podnikání. Tzn. vyřídit si živnostenské oprávnění, nakoupit materiál a "vyrábět, skládat nebo kompletovat". Ve většině případů byste si musela sama zajistit i odbyt.

Nejsou to podvody. Chce to jen si pozorně pročíst, co přesně se nabízí.

Chcete-li pracovat z domova, popřemýšlejte, co dobře umíte a co ve Vašem okolí chybí. To pak můžete lidem nabídnout. Osvdčené jsou třeba překlady z různých jazyků, tvorba webových stránek, vedení účetnictví apod. Ale můžete nabídnout třeba i žehlení, opravy oděvů, ... Vždy ale půjde o podnikání.

lucie*
hodnocení

0x

jen chci dodat,že Lee má bud extra šikovnou kamarádku nebo je Kaufland štědrý,ale já nosila letáky cca 600ks,poslali vždy 3-5druhů,takže několik hodin vkládání dohromady,potom cca čtyři hodiny roznos za 2500kč.Letákům bych se vyhla,hodně hodin práce,pokud nebydlíte v panelákové kolonii,ale někde kde jsou i rodinné domky,tak se udřete.

Já pracuji z domu,nejsem podnikatel*nevi*mám bežnou smlouvu se zaměstnavatelem,je to práce pro jedny webové stránky.Tyhle práce se dají dohledat na netu...nebo chodte na brigády do supermárketů,tam hledají vždy.

lee*
@lucie a mela jste to primo pro Kaufland? Kaufland nosil uz pred lety muj bratranec. Byl to nejaky rok 2010. Tehdy bydlel u me a ja obcas chodila s nim. Mel stred a nejblizsi okoli jednoho z nasich nejvetsich mest. Letaky mu slozili vzdy ve vchode do domu, byl to ciste jen Kaufland a bylo dokonce prisne zakazano davat k letaku z Kaufu jakekoliv jine a strkat do schranky dohromady. Tedy jen vzal balik a sel. Prace byla skutecne na ca 3h (slo tedy jen o bytove domy) a uz tehdy dostaval 2000 - 2500 podle toho kolik roznosovych dnu bylo v mesici. Nevim odkud jste ale nemuze to byt dano lokalitou?
lucie*

já měla Českou Distribuční,ale nechce se mi věřit,že jde o takový rozdíl finanční i fyzicky.No třeba je fakt tak štědrý.Navíc jsem lidi viděla,že si balíky vyzvedávají na prodejně...ale ve městech co Kauf nemaj,tam to asi vozí...tak já už o tom neuvažuju,ale tazatelka aspon ví,že není leták jako leták;)

lee*
Bydleli jsme od Kaufu nejake 3km a letaky fakt vozili. Nedalo mi to, tak jsem trochu googlovala. Tohle je diskuse z roku 2013 a i pani uvadi, ze mela ca 500 za roznos letaku Kauflandu, coz by odpovidalo tem 2000-2500 co bral nas mladej.
emimino.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]