Nejste přihlášen/a.
Ocitla jsem se ve finanční tísni,potřebuji nějakou práci z domova,nejlépe ruční ...kompletaci čehokoliv,jsem z okresu Kladno.Pokud někdo o něčem víte, tak předem moc děkuji za tipy.
Dobrý den, pokud se chcete vyhnout problémům a neprohlubovat finanční tíseň, tak ji řešte jiným způsobem. Ověřenou práci a ještě dobře placenou Vám zde nikdo konkrétně nenabídne a o podvod asi nestojíte. Zdravím!
bylinka14 - to jsem pochopil a proto Vám radím toto nedělat. Takto o peníze spíše přijdete (budete platit vstupní poplatek nebo za materiál apod.)
Ty nabídky, které míníte, nejsou nabídkami práce, jde o podnikání. Tzn. vyřídit si živnostenské oprávnění, nakoupit materiál a "vyrábět, skládat nebo kompletovat". Ve většině případů byste si musela sama zajistit i odbyt.
Nejsou to podvody. Chce to jen si pozorně pročíst, co přesně se nabízí.
Chcete-li pracovat z domova, popřemýšlejte, co dobře umíte a co ve Vašem okolí chybí. To pak můžete lidem nabídnout. Osvdčené jsou třeba překlady z různých jazyků, tvorba webových stránek, vedení účetnictví apod. Ale můžete nabídnout třeba i žehlení, opravy oděvů, ... Vždy ale půjde o podnikání.
jen chci dodat,že Lee má bud extra šikovnou kamarádku nebo je Kaufland štědrý,ale já nosila letáky cca 600ks,poslali vždy 3-5druhů,takže několik hodin vkládání dohromady,potom cca čtyři hodiny roznos za 2500kč.Letákům bych se vyhla,hodně hodin práce,pokud nebydlíte v panelákové kolonii,ale někde kde jsou i rodinné domky,tak se udřete.
Já pracuji z domu,nejsem podnikatelmám bežnou smlouvu se zaměstnavatelem,je to práce pro jedny webové stránky.Tyhle práce se dají dohledat na netu...nebo chodte na brigády do supermárketů,tam hledají vždy.
já měla Českou Distribuční,ale nechce se mi věřit,že jde o takový rozdíl finanční i fyzicky.No třeba je fakt tak štědrý.Navíc jsem lidi viděla,že si balíky vyzvedávají na prodejně...ale ve městech co Kauf nemaj,tam to asi vozí...tak já už o tom neuvažuju,ale tazatelka aspon ví,že není leták jako leták
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.