Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny! Prosím poraďte nějak..i když nevím jak, spíš se potrebuji jen vypsat... Jsem v 8. třídě a můj problém je ten, že se se mnou nikdo nebavi. Jsem bohužel tichý typ tak asi se nemám čemu divit, ale stejně. Pořád sedím ve škole o hodinách v lavici sama, o přestávkách také, když máme mít dvojice zbydu vždy sama atak dale. Je problém za někým jít a začít se s ním bavit, protože nevím o cem. Ostatní holky mají úplně jiné zájmy než já a co si mám s nima jako říct, když např. baví se o serialu, který já neznam, baví se o zpěvácích, který neposloucham tak co? ( Za měsíc jedeme na vodácké soustředění máme si udělat trojice do stanu a na mě nikdo nezbyl a do dvojice se mnou nikdo nechce mrzí mě to a často k vůli tomu u brečím .. prosím zadny "hejty", už jsem sem nekolikrat psala a vždy se nasel nekdo kdo tě prostě uráží. Tak dekuju♥
Tak zkus hledat i jinde, než ve třídě. A nejlépe podle svých zájmů. Všude jsou nějaké kroužky, kluby, sbory, kurzy, výlety,... Ono jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Když se směrem ke kolektivu neprojevuješ, tak je ani nenapadne počítat s Tebou, natož se s něčím na Tebe obrátit. Z Tebe vyzařuje, že nemáš potřebu se s nimi bavit, tak oni Tě neberou. Tobě by přitom stačila jedna dobrá kámoška. O čem se bavit? Tak aspoń vtipně okomentuj něco, co se kolem děje. Zapoj se do diskuse, která zrovna není o seriálu. Zasměj se s ostatními. Zeptej se na něco, třeba ohledně oblečení, jestli se to k něčemu hodí. Možná Tě mají za namyšlenou. To tak bývá, když někdo nemluví. Začít ale musíš Ty.
Někdo je tak výřečný, že nemusí nic dělat a má kolem sebe plno přátel. Někdo to má zase jinak, že mezi ostatní nezapadne.. Když nemáš takovou tu průbojnost a jsi celkově tichá, musíš udělat něco, čím by jsi zaujala. Ty se svou povahou potřebuješ, aby ti ostatní přišli za tebou, oslovili tě, protože ty to neumíš. A tím, že něco dokážeš, to je jedno - cokoli - lidi kolem sebe tím zaujmeš, budou tě brát a cesta k nim bude lehčí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.