Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci v pařeništi

Od: reidek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
udělal jsem si na zahradě pařeniště, zasadil salát a skoro všechny kořínky mám sežrané od mravenců. Je jich tam spousta. Prosím o nějaké rady jak je zlikvidovat.
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

ted jsem to resil, velice se osvedcil biolit plus - ruzove granulky, hnedy obal ... druhy den to na kuchynske lince vypadalo jak na bojisti Jih proti Severu ;)

doplněno 01.06.13 07:25:

jeste lepsi je gel Fortox, ten zabiji hned do 30 minut po poziti, ale je to jed (k jidlu bych to nedaval, ale laka je to hodne, cili kdyby jste to dal vedle paraku nekde tak se na to nahrnou), a hlavne mravenec to nedonese "domu", a vy potrebujete pobit cele hnizdo... cili ty granulky jsou na to luxus

doplněno 01.06.13 07:28:

pokud mate deti, psa apod, tak bych se tomu fortoxu vyhnul... btw ten biolit stal myslim 45kc

hodnocení

0x
Z lidových moudrostí se mi doma osvědčil kypřící prášek. V pařeništi to ale kvůli vlhkostí fungovat nebude. Údajně zabírá i pohodit prostor kde mravenci běhají hrsí hřebíčku. ( koření ne lepeňáky ;) )

pstruh*
hodnocení

0x

Zkuste přisadit afrikány

sebod*

reidek. A jste si jistý, že Vám to okusují mravenci? Já bych to na ně nesváděla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]