Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pravděpodobně budu muset za nedlouho vyměnit zbytek mého chrupu za zubní náhradu. Trpím paradentozou a část zubů se mi již hýbe,dva zuby keramické,pár- stoliček již chybí. Může někdo doporučit nějákou kliniku,která toto dělá a má s ní dobré zkušenosti. Jsou schopny udělat zubní náhradu - tvar zubů ve stejné velikosti jako mám stávajicí zuby? Nechtěl bych ani uplně čistě bílé,připadá mi to nepřirozené. Slyšel jsem o ceně kolem 300 000,-?
Pokud trpíte paradentozou,zapomeňte na to. Vaše zuby nedrží a nové nebudou držet také. Smysl mají klapáky,pokud přijdete o všechny zuby,hradí pojišťovna,pokud nějaké zůstanou,platíte i Vy,pár tisíc. A i ty klapáky jdou udělat tak,že to nejde poznat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.