18.4 mi nebylo dobre..ten pocit ze na vas neco leze..zimnice,ryma,bolest v krku ( bez teploty ) 30.4 uz jsem se citila lepe..ryma stale hnusna zelena ale bez bolesti v krku..jenze jsem se neplanovane utrhla s kamaradkou a sli jsme do baru :D alkohol,cigarety az do rannich hodin..rano jsem se probudila s horsi rymou a obrovskou bolesti v krku s hroznym chraplakem ( bez teploty) dnes je 6.5 a ryma uz odchazi ale stale me boli v krku..mam pocit ze tam neco mam spatne se mi polyka..obcas zakaslu a rano se budim s obrovskym stipanim palenim v krku a kaslem..v krku me boli jakoby pod bradou ale na pohled do krku ho nemam vubec zarudly uplne normalni barva...rady zajdi si k doktorovi nechci..zajdu ale dam tomu jeste chvili nejsem ten tip co beha za doktorem s kazdou blbosti..ale tohle me uz otravuje..je mi jasny ze jsem to podelala tim kourenim..ale proc mam takovy knedlik/či co v krku kdyz ho nemam zarudly..prolejvam se cajem s citronem co to jde cucam septoforte strikam tantum..do nosu vicks...tak proooc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.