Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retro košile Šohaj, Šumavan, Triola, Zornica

Od: retrokosile odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
nemá ještě někdo doma košile z 70. a 80. let, československé značky Šohaj, Šumavan, Zornica, Triola, Jitex, Trikota? i Friendship. Sháním je pro retro muzeum, můžou být i obnošené.

Retro košile Šohaj, Šumavan, Triola, Zornica

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyrostla jsem v nich, přestože byly pánské či chlapecké, nosila je i děvčata. A byly prima. Úplně jiná kvalita, než dneska ty čínské. Za ty roky ale skončily jako hadry, některé jsem dala i do těch budek na charitu.

Nedávno jsem likvidovala prádlo po babičce, staré spousty let, trikotýnové a v kombinačkách i spodních kalhotkách byly štítky Triola a Jitex. Jaga.

lenkavachkova
Dobrý den,
a nevadily Vám ty velké pevné límce? Já měla jednu takovou košili po bratranci, zapínala jsem ji až ke krku a měla hoodně dlouhé špice...
Lenka

lucie*
hodnocení

0x

...já bych oslovila domovy důchodců nebo bych dala inzerát na bazarky pro maminky,často můžou u babiček,děděčků,tohle najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]