Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušit nákup přes aukro

Od: loja odpovědí: 9 změna:

Na aukru jsem vyhrál aukci, už je to 10 dní. Prodejce mi 2 dny po skončení aukce napsal, že balík hned posílá a že mi dá ještě vědět číslo balíku, abych zhruba věděl, kdy ho čekat. Nicméně balík nikde, e-mail s informací taky ne, reakce žádná. Je to na dobírku, takže o peníze zas tak nejde. Ale štve mě, že to má být dárek a já nevím, na čem jsem. Je nějaká lhůta, po které už se na převzetí zboží můžu vykašlat? A jakoby odstoupit od objednávky? Chtěl bych to objednat jinde. Prodejce měl v nabídce, že balík odesílá první pracovní den po skončení aukce. Navíc měl pár desítek prodejů a jen pozitivní komentáře, kde ho všichni chválí za rychlost. Když se dívám na jeho aukro profil, loguje se každý den, takže evidentně se mu nic nestalo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Když nereaguje na email,zkuste mu zavolat, telefon na prodávajícího Vám přišel po skončení aukce do emailu i s jeho adresou :)

loja
hodnocení

Právě že telefon nebere

ohneta*
hodnocení

0x

Tak mu napiš a zeptej se ho, kde to vázne

kostraxx*
hodnocení

0x

není např... odstavenej aukrem?

repkin*

Tazatel to píše v otázce, že nemá žádné negativní komentáře, takže být odstavený nemůže.

joudic*
hodnocení

0x

me se stalo ze to poslal jinam... kontaktujte jej pres aukro, kontaktovat prodejce

olaf71*
hodnocení

0x

u aukce je napsáno, kdy bude předmět dodán. pokud nedodrží termín a neozývá se, tak jestli se rozhodnete, že tu věc už tím pádem nechcete, tak do komentářů napsat negativní hodnocení s tím, že nedodržel to a to + nereagoval na výzvy. pokud se domluvíte dodatečně, komentář je možné změnit

joudic*

hodnoceni jiz zmenit nelze, zustane navzdy

olaf71*

jste si jistý?

pravidla Aukro- jak stáhnout komentář

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]