Nejste přihlášen/a.
Na aukru jsem vyhrál aukci, už je to 10 dní. Prodejce mi 2 dny po skončení aukce napsal, že balík hned posílá a že mi dá ještě vědět číslo balíku, abych zhruba věděl, kdy ho čekat. Nicméně balík nikde, e-mail s informací taky ne, reakce žádná. Je to na dobírku, takže o peníze zas tak nejde. Ale štve mě, že to má být dárek a já nevím, na čem jsem. Je nějaká lhůta, po které už se na převzetí zboží můžu vykašlat? A jakoby odstoupit od objednávky? Chtěl bych to objednat jinde. Prodejce měl v nabídce, že balík odesílá první pracovní den po skončení aukce. Navíc měl pár desítek prodejů a jen pozitivní komentáře, kde ho všichni chválí za rychlost. Když se dívám na jeho aukro profil, loguje se každý den, takže evidentně se mu nic nestalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.