Nejste přihlášen/a.
Vznikají v současné době taky takové krásné písničky jako se zpívaly v 70 - 80 letech?
např. cizí - I Only Want to Be with You nebo Congratulations a jiné.
nebo české - já jsem Tvá neznámá nebo Taky jsem se narodil bos a jné.
Každému se asi líbí něco jiného, ale v současnosti u mladých slyším samé du,du,du nebo tu, tu ,tu
Mám na mysli hlavně písničky příběhové - např. přezpívaná teď hádej nebo originál snad česká poslední kovboj
Není tolik romantických autorů a ani autorů, kteří mají rádi líbivé melodie. Dříve otextovávali třeba převzaté melodie takoví borci, jako např. Michal Bukovič, Jiří Grossmann, Zdeněk Borovec a další. Dnes převládá hudba, kde melodii hledáme jen těžko. Kde jsou časy, kdy např. Jiří Zmožek chrlil jeden hit za druhým. A o kvalitní texty je také nouze. Proto také nic z toho nezůstává v paměti. Jedním z mála dobrých textařů je dnes Lou Fanánek Hagen (vlastním jménem František Moravec). Kromě textů pro svojí kapelu, píše pro řadu dalších zpěváků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.