Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je první květen!

Od: elane odpovědí: 17 změna:

Ahoj lidi, je první květen, první máj, lásky čas! Mějte se rádi a buďte Šťastní co se do Vás vejde.

*slunce* *frajer**ua**srdce*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přemýšlím, kde seženu někoho na líbání pod rozkvetlou višní, děd je čerstvě po nové kyčli, toho nikam s berlema tahat nebudu. Asi to zbude na vnoučka, je to taky chlap. :-D*tanec**slunce* Hezký den všem ! *srdce* *slunce*

maky, to bylo vtipný!;)

Ale i smutný! Tak se polibte pod lustrem. :)

hodnocení

0x

První květen jako první listopad - nemám ráda "jásání na povel" ;)

elane
hodnocení

jedubabi: Nikdo mi povel nedává, raduju se sama od sebe. Uvědomuju si, že jsem šťastná protože nemám hlad, nikdo na mě nestřílí, nikdo mě nevyhání z domu, a mám kolem sebe pár lidí, které mám ráda. (Většina lidí na světě tohle nemá. Miliarda lidí třeba nemá přístup k pitné vodě, o ostatním ani nemluvím.)

A že jsem šťastná, že žiju tady a teď si uvědomuju dost často, takže proč ne dnes. A proč to nepopřát i ostatním.

*ua*

zena*

Je to jistě rozumné být šťastná a spokojená s tím co mám a netoužit marně po zatím nemožném, ale spousta lidí ve vyspělejších zemích se má mnohem lépe a zdejší životní klima by je stresovalo a činilo nešťastnými. Jsme asi tak ve zlatém středu "ani nejhůř ani nejlíp", hlavně když nic nebolí *slunce*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, díky za přání. Ovšem, od rána se nic nedaří - třešeň je už odkvetlá, mávátko jsem našel už vybledlé a z vlaječek SSSR mám ušité paradní trenýrky, tak budou okna neozdobená . Zdravím!

P.S. Ovšem, na EU si dám panáka (15 let od návratu naší země do Evropy je pěkný důvod).

@ben - Zkuste vyvěsit ty rudé trenýrky *smich*

iks

To musel být pevný materiál, když ty trenýrky máte už 30 let. *frajer* A na které straně máte srp a kladivo? :-D

ben®

iks - pracoval jsem aktivně ve třetím odboji, tak ty trenýrky mám už 31 let . Srpíček, kladívko a hvězdičku mám v místech, kde mají děvčata zaříznutá tanga . Jen doufám, že každý pochopí, že jde o humor.

liska5
hodnocení

0x

Přeji také všem krásné májové dny.*srdce* Po deštích vysvitlo sluníčko, náááádhera.*slunce*

Máme tu takový spolkový sraz v třešňové aleji nad městem.*bezim**tanec**vtip**placni**vtip**smich**ua*

hodnocení

0x

Počasí je ošklivé. Ale nenecháme si zkazit den počasím. Slunce v duši přeji!*slunce*

jezevec*
hodnocení

0x

Nepřemýšlím nad prvním květnem jako nad důvodem k oslavě. Mám ho spojený spíše s dětstvím, kdy kolem našeho domu procházely průvody komoušů, pionýrů a podobné sebranky a nesly portréty masových vrahů a jiných zločinců. Blít se mi z toho chce dodnes...

Mě ty průvody bavily. Měli jsme výstavu králíků a holubů ve městě.
jofa*

jezevec: Neříkejte, že v dětství jste vše vnímal jako sebranku jdoucí v průvodě a na transparentech masové vrahy. Pište alespoň pravdu a nikoliv tady "machrovat", že vám jako dítě z toho bylo na blití.

jezevec*

Asi jsem se špatně vyjádřil, blít se mi z toho chce od doby dospívání. Naštěstí jsem měl přísně zakázáno účastnit se takových věcí, s ohledem na to, co si mí rodiče a prarodiče za komunistů vytrpěli, a jak byli režimem perzekuováni, jsem to chápal poměrně brzy. A tak jsem dnes hrdý na to, že jsem NIKDY nebyl ani jiskřičkou, ani pionýrem, ani ničím podobným...

culdabulda1*
01.05.19 14:03

bóže ... *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]