Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kostým na karneval?

Od: kajka odpovědí: 6 změna:

Zdravím, na jedné akci budeme mít i karneval a moji kamarádi vždy mají něco originálního a já nějakou pitomost. Nechci právě nic originálního ani koupeného, třeba koupit jen nějaké části, ale ne jakoby celý kostým.

Jsem holka 14 let, nevíte o nějakém kostýmu, který bych mohla mít třeba doma, nebo lehce sehnatelný, ne drahý? děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dsmfacts.guru/...

Další možnosti na konci pod obrázky.

kajka
hodnocení

dekuji moc

fany
hodnocení

0x
Třeba princezna, nebo skejťačka, tanečnice,víla, doktorka, vojačka, minecrafťačka, pařmenka, archeoložka, kovbojka, poradkyně, účetní, karkulka a tak.. :)
kajka
hodnocení

také dobré nápady díky

hodnocení

0x

Je to už hodně let, šla jsem na maškarní za kozu. Vpředu pořádné růžové vemeno, na jednom struku červenou mašličku. Pod krkem zvonec: Dělala jsem si to sama a bylo to podařené. Nikdo mě nepoznal, vyhrála jsem tehdy 1. místo za nejlepší masku. Škoda, že nemám fotku.

Vždycky jsem upřednostňovala raději masky "mírně trhlé", než nějaké unylé princezny, víly apod. Jaga.

liska5

Jaguš, já zas šla za klíště. Vycpané černé tělo v černým šusťáku dole do gumy, na krku zavěšenou bandasku s krevní skupinou, černý obroučky, na rtech přetáhlou krvavou rtěnku s kapkou v koutku, načerněný nos, černou čepičku / cyklo/ a s gumovou hadičkou z bandasky jsem vysávala lidi v okolí.

Na táboře za neštovice. Puntíkované šaty, popuntíkované bílé punčochy, v obličeji nakreslené pupínky. Přes rameno brašnu Červeného kříže. Aj puntíkovanou mašli ve vlasech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]