Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit dívku?

Od: gt odpovědí: 11 změna:

Zdravím Vás, jaký byste mi dali tip na oslovení hezké dívky tak, aby to zabralo?:) Např. když se chystám oslovit dívku na autobusovém nádraží nebo ve městě.V minulosti se mi povedlo několikrát si takhle získat kamarádky ale ted jsem docela opatrný. Líbím se slečnám i ženám ale někdy si málo věřím nebo dlouho váhám. Poraďte mi, prosím nějaké tip, neboť jsem ten typ, co občas místy dlouho uvažuje a o všem rozvažuje dlouho :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když to nevíš, tak na to ještě nemáš. I když si myslíš že ano.

gt
hodnocení

Kdybych to nevěděl, tak by se mi to nepovedlo v minulosti. Mám na to a chci si vybrat jen správný moment.

Když to víš, tak se neptej.

iz*
hodnocení

1x

OK, dejme tomu, že Vám tu dáme nějaký tip, Vy jeho pomocí dívku oslovíte a zabere to. Jak budete pokračovat? "Promiňte slečno, já se jen v rychlosti přeptám na Poraďte, o čem se s Vámi mám bavit dál?"

(Už víte, proč si na způsob oslovení musíte přijít sám?)

gt
hodnocení

Dál už si člověk poradí a když si padne se slečnou do noty a ona s ním, tak není co řešit ;) Ale každá rada/ tip může napomoci. :)

liska5
hodnocení

1x

Zeptat se můžeš na cokoliv. Nebo jen konstatovat. Když má slečna náladu a nejsi odpudivý, tak většinou zareaguje. A nevnucovat se! Umět vycítit, že se s Tebou dotyčná nechce bavit. Hlavně být pohodový, milý, pozorný a vtipný. Snadné je to v obchodě mezi regálama, když něco hledáš, nebo studuješ výrobek, který je lepší. Tuhle jsem nad přepravkama s pivem získala hned ochotného pána, kteří mi doporučoval to svoje oblíbené. Nakonec jsme probrali i dopad sucha na úrodu. Na autobusáku se dá začít třeba o počasí. Dneska je nějakej ledovej vítr, taky je Vám takový vedro? Od té doby vyhlédnutou dotyčnou můžeš začít zdravit. Někdy něco "přihodíš" a dodáš, že to jednou spolu zapijete nebo vyřešíte spolu u kafe..Všechno jde líp s humorem.

liska5

Nebo něco / jako/ seberte na zemi, a doběhněte slečnu, jestli jí to nevypadlo. Propisku, sponu, pouzdro,...Ne? A ani se vám to nehodí?.. A co já s tím? Já ani nevím, k čemu to je...Tak si to vemte..

hodnocení

0x

"Jé, slečno, vy máte hezkého pejska... můžu si vás pohladit?" ;)

liska5
27.04.19 23:43

*smich*, *mala*

gt
hodnocení

Jo, to jsem ještě nezkoušel :D

asd1

To spíš "Ahoj pejsku, ty máš hezkou paničku, můžu si jí pohladit?" ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]