Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, jaký byste mi dali tip na oslovení hezké dívky tak, aby to zabralo? Např. když se chystám oslovit dívku na autobusovém nádraží nebo ve městě.V minulosti se mi povedlo několikrát si takhle získat kamarádky ale ted jsem docela opatrný. Líbím se slečnám i ženám ale někdy si málo věřím nebo dlouho váhám. Poraďte mi, prosím nějaké tip, neboť jsem ten typ, co občas místy dlouho uvažuje a o všem rozvažuje dlouho
OK, dejme tomu, že Vám tu dáme nějaký tip, Vy jeho pomocí dívku oslovíte a zabere to. Jak budete pokračovat? "Promiňte slečno, já se jen v rychlosti přeptám na Poraďte, o čem se s Vámi mám bavit dál?"
(Už víte, proč si na způsob oslovení musíte přijít sám?)
Zeptat se můžeš na cokoliv. Nebo jen konstatovat. Když má slečna náladu a nejsi odpudivý, tak většinou zareaguje. A nevnucovat se! Umět vycítit, že se s Tebou dotyčná nechce bavit. Hlavně být pohodový, milý, pozorný a vtipný. Snadné je to v obchodě mezi regálama, když něco hledáš, nebo studuješ výrobek, který je lepší. Tuhle jsem nad přepravkama s pivem získala hned ochotného pána, kteří mi doporučoval to svoje oblíbené. Nakonec jsme probrali i dopad sucha na úrodu. Na autobusáku se dá začít třeba o počasí. Dneska je nějakej ledovej vítr, taky je Vám takový vedro? Od té doby vyhlédnutou dotyčnou můžeš začít zdravit. Někdy něco "přihodíš" a dodáš, že to jednou spolu zapijete nebo vyřešíte spolu u kafe..Všechno jde líp s humorem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.