Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strie - co se dá dělat?

Od: zab odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám strašně moc strií jsem tlustčí, ale taky hodně vysoká a nemám moc pružnou kůži takže je mám skoro všude :((((( ... pojedeme za pár dní na dovolenou prosím nějaký tip co s tím mám dělat :(((( ... mám je i na ramenou tam mě nejvíce tíží :((((((

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Nejlepší bude se stím smířit. Strie jsou jizvy, nedá se snima nic dělat. Prostě jsou a budou.

sasa*
hodnocení

0x

Milá slečno,

se striemi nelze nic udělat. Leda jít na plastiku, ale to je zbytečné. Strie má každá druhá, i ty hubené dokonalé holky je mají na zadečku nebo jinde. Mně se objevily nejdříve na stehnech, pak na bocích, na prsou, a na lýtkách. Po čase zblednou a nebudou tak nápadné. Nedělj si z toho těžkou hlavu, jsi to ty a jsi taková, jaká jsi. Nikdo tě kvůli tomu enmůže odsuzovat, jestli ano, jsou to hlupáci a měli by se nad sebou zamyslet! ;)

hodnocení

0x

Někdo mi říkal, že je dobré je mazat sádlem, tak to zkuste ;)

borax*

..tak to možná jako prevenci, ale jak už jednou jsou, nelze nic...je to prasklá, zjizvená kůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]