Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výklad divného snu

Od: para odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dnes se mi zdál zvláštní sen.
Nacházel jsem se venku se svým malým synem (v prostředí mě známém) a uhodil do mých zad blesk. Poté jsme odešli do bytu, kde kdysi bydlela má matka. Co to může znamenat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nemám jiné sny, než divné. Vzhledem k tomu, že sen je snůška útržků myšlenek a prodělaných zážitků, které v noci mozek přerovnává, tak mně to přijde normální. Takže, Váš sen je normální a nemá význam si ho nějak vykládat, resp. snad jen tak, že Vám mozek funguje správně. Zdravím!

liska5
hodnocení

2x

Napadla mne nějaká zdravotní záležitost, že Vám v reálu třeba švihlo v zádech nebo píchlo na hrudi, ale ve spánku to byl blesk.

Já mám ve snu horší hovadiny. Tuhle jsem lezla po skále, pode mnou spálená země a z toho kamene vylézali malí červi...

hodnocení

2x

Nedělej si žádné starosti, přála bych ti vidět ty slátaniny a dramata, které se zdají mně. Kdybych sit o chtěla vykládat, asi bych skončila na psychiatrii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]