Nejste přihlášen/a.
Musí na ně být reklama, protože jsou hnu*né a předražené. Nikdo by je nekupoval. Když je něco hnu*sné a drahé, tak je to neprodejné. Stačí se podívat v obchodech, je toho všude dost. Pokud to bude dobré a levnější, bude to vyprodané.
Před nějakou dobou se prodávaly lupínky Bohemia chips neslané. Byly vynikající, jemná chuť a nebyly mastné. Po nějakém čase zmizely. Nechápu, často se stává, že když je něco dobré, přestane se to prodávat. Z tržního hlediska nepochopitelné.
Taže se to vlastně platí hercům za reklamu. To je podobný, jako když jsem byla nedávno na předraženém divadelním představení s Krajčem, ale nestálo to za nic. Protrpěla jsem 2 a půl hodiny a navíc jsem neviděla. Takže asi něco podobného. Říkala jsem si v duchu a pak i nahlas: "Kdy už to skončí? To je hrozný."
Před mnoha lety, jsem byl svědkem, když náš jeden herecký "princ" namlouval reklamu. Přišel pomalu po čtyřech, pár vět nebyl schopný přeříkat skoro hodinu, tak to nějak poslepovali a jeho honorář byl, jeden měsíční plat nad průměrem! To je tak, když to potom mají zaplatit spotřebitelé, jako nyní u jedné lékárny, kde mají předražené léky, ale jsou z televize, tak budou nejlepší! Že je koupím za rohem, mnohem levněji, to už je jiná věc! Mohu ukázat na konkrétních lécích.
Brambůrky nekupuji, jsou i jiné dobroty v životě!
Odpověď se skrývá v textu dotazu. Protože Je na ně reklama v televizi s Mádlem a slovenskou herečkou, taková reklama něco stojí a musí se nejen zaplatit, ale mnohonásobně vrátit. Pochybuju, že je v nich něco dražšího, než v jiných. Ještě je důležité porovnávat porovnatelné, tj. hmotnost, nikoliv velikost nafouknutého pytlíku. Jinak nemám pocit, že částka 35 Kč za pytlík brambůrek by nějak výrazně vybočovala. Možná bude na špici, ale v závěsu budou 3 další.
Tak u nás v Kaflandu 37,90 v "akci", jinak asi 45 Kč, 150g. Skutečně nejdražší z toho, co tam měli. Jinak jsem si poopravil představu. Mají snad jen 4 značky: Bohemia Chips, Lays, Kotlíkové a jakousi interní ekoverzi.
Já je občas koupím, docela nám chutnají, jediné, co mi na nich trochu vadí (kromě té ceny), že jsou mnohem tvrdší než normální brambůrky. Ale asi je to o zvyku.
Objevila jsem překvapivě chutné a relativně zdravé chipsy Čočkové a Cizrnové. V Albertu je měli.
Do té doby jsem považovala za nej- Celerky řepelky , tedy celerové a z červené řepy a pak sólo pastiňákové nebo batátové. Všechny na moje gusto pořád dosti mastné. Až tyhle čočkové a cizrnové je překonaly. A vnuci si je odvezli. Až na ně zas narazím, opíšu si značku resp. výrobce.
Ty zeleninové..řepa atd., bydlela jsem v obci, kde je vyráběli. Smrad úděsný, proti tomu je i týden stará mrtvola voňavá, neustálé stížnosti obyvatel, vyfocené zbytky oleje byly nechutné. Nevzala bych to do pusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.