Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brambůrky kotlíkové, proč jsou drahé?

Od: nikc® odpovědí: 20 změna:
Dobrý den. Proč jsou tak drahé? Viděla jsem je všude za 35 Kč. Neviděli jste je levnější? Je na ně reklama v televizi s Mádlem a slovenskou herečkou. I ty Lays jsou levnější.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Musí na ně být reklama, protože jsou hnu*né a předražené. Nikdo by je nekupoval. Když je něco hnu*sné a drahé, tak je to neprodejné. Stačí se podívat v obchodech, je toho všude dost. Pokud to bude dobré a levnější, bude to vyprodané.

doplněno 20.04.19 12:56:

Před nějakou dobou se prodávaly lupínky Bohemia chips neslané. Byly vynikající, jemná chuť a nebyly mastné. Po nějakém čase zmizely. Nechápu, často se stává, že když je něco dobré, přestane se to prodávat. Z tržního hlediska nepochopitelné.

20.04.19 10:08
hodnocení

*smich*
hodnocení

Taže se to vlastně platí hercům za reklamu. To je podobný, jako když jsem byla nedávno na předraženém divadelním představení s Krajčem, ale nestálo to za nic. Protrpěla jsem 2 a půl hodiny a navíc jsem neviděla. Takže asi něco podobného. Říkala jsem si v duchu a pak i nahlas: "Kdy už to skončí? To je hrozný.":)

Před mnoha lety, jsem byl svědkem, když náš jeden herecký "princ" namlouval reklamu. Přišel pomalu po čtyřech, pár vět nebyl schopný přeříkat skoro hodinu, tak to nějak poslepovali a jeho honorář byl, jeden měsíční plat nad průměrem! To je tak, když to potom mají zaplatit spotřebitelé, jako nyní u jedné lékárny, kde mají předražené léky, ale jsou z televize, tak budou nejlepší! Že je koupím za rohem, mnohem levněji, to už je jiná věc! Mohu ukázat na konkrétních lécích.

Brambůrky nekupuji, jsou i jiné dobroty v životě!

hodnocení

2x

Odpověď se skrývá v textu dotazu. Protože Je na ně reklama v televizi s Mádlem a slovenskou herečkou, taková reklama něco stojí a musí se nejen zaplatit, ale mnohonásobně vrátit. Pochybuju, že je v nich něco dražšího, než v jiných. Ještě je důležité porovnávat porovnatelné, tj. hmotnost, nikoliv velikost nafouknutého pytlíku. Jinak nemám pocit, že částka 35 Kč za pytlík brambůrek by nějak výrazně vybočovala. Možná bude na špici, ale v závěsu budou 3 další.

doplněno 20.04.19 13:07:

Tak u nás v Kaflandu 37,90 v "akci", jinak asi 45 Kč, 150g. Skutečně nejdražší z toho, co tam měli. Jinak jsem si poopravil představu. Mají snad jen 4 značky: Bohemia Chips, Lays, Kotlíkové a jakousi interní ekoverzi.

hodnocení

Za Lays jsem dávala dvacku. A jak jsou dobré.

lee*
hodnocení

2x
35? U nas vsude stoji 49kc. Koupila jsem slane a cibulku, zajimalo me co to bude za zazrak a vyhodili jsme je. Vubec nam nechutnali. Obecne mi jakekoliv bramburky od Bohemia prijdou hnusne. Driv jsme obcas koupili, ted obycejne solene divne smrdi... Obcas koupim Hobzovy - za 8,90 mi to prijde jako odpovidajici cena a nebo hospodske - takovy ten umasteny pytlik s listeckem pricvaknutym sesivackou
hodnocení

Nejraději mám Lays a není mi po nich těžko jako po jiných. Nejsou tak mastné. Ty kotlíkové jsem chtěla ochutnat, ale čekám, kdy je zlevní nebo budou v akci.

blanka33*
hodnocení

2x

Já je občas koupím, docela nám chutnají, jediné, co mi na nich trochu vadí (kromě té ceny), že jsou mnohem tvrdší než normální brambůrky. Ale asi je to o zvyku.

hodnocení

Mně budou taky asi chutnat. Vybíravá nejsem. Brambůrky mi chutnají všechny.
kocourfous

Jsou fakt hnusný, my teda kupujeme chipsy sporadicky, většinou jen narozeniny atd, ale tyhle jsou tvrdé..nedosmažené..bléé, když je občes chuť oloupu brambory, nakrájím škrabkou tenké lupínky a osmažím si sama...výrobní hodnota asi 2 kč+ práce+ olej..))

liska5
hodnocení

2x

Objevila jsem překvapivě chutné a relativně zdravé chipsy Čočkové a Cizrnové. V Albertu je měli.

hodnocení

Takové jsem ještě neviděla. Děkuju za tip.
liska5

Do té doby jsem považovala za nej- Celerky řepelky , tedy celerové a z červené řepy a pak sólo pastiňákové nebo batátové. Všechny na moje gusto pořád dosti mastné. Až tyhle čočkové a cizrnové je překonaly. A vnuci si je odvezli. Až na ně zas narazím, opíšu si značku resp. výrobce.

etana*

Ty zeleninové..řepa atd., bydlela jsem v obci, kde je vyráběli. Smrad úděsný, proti tomu je i týden stará mrtvola voňavá, neustálé stížnosti obyvatel, vyfocené zbytky oleje byly nechutné. Nevzala bych to do pusy.

hodnocení

Já měla ty řepové a bylo mi po nich těžko. Taky to už nekoupím.

hodnocení

0x
Jakýkoliv brambůrky jsou i za korunu drahý.
Je to mor, děkuji, nechci.

hodnocení

0x
Jj, jsou drahé. Nekoupili jsme chipsy asi dva roky a když jsem viděl ty ceny... jsem sice jedny vzal, ale naštěstí je pravidelně nekupujeme.
No co, alespoň klesne jejich spotřeba a nebude obyvatelstvo tak kynout. *smich2* Stejně je jednou zatizi daň za nezdravé jídlo. Norsko už začalo s cukrem. Myslím, že se toho dozijeme.

marcela1*
hodnocení

0x

protože se do ceny musí započítat i reklama a ta není levná.

Musím se přiznat, že pokud je reklama dobrá a vtipná - tak mne zláká k vyzkoušení (jsem zvědavá) - ale pak už se rozhodnu podle toho, jak mi to chutná a jestli to za ty peníze stojí ...

hodnocení

Tak to taky dělám. Mně ty brambůrky chutnají. Nevadí mi, že jsou tvrdší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]