Nejste přihlášen/a.
Přišel mi mail, že prý má být příští čtvrtek v Praze velká demonstrace proti migraci a islamizaci. V rádiu nic. Slyšeli jste o tom? Já zrovna v Praze budu přestupovat a odpoledne chci pokračovat na Moravu, tak abych se vůbec dostala k vlaku. Pak bych případně změnila plány. Děkuji.
Otázka provokuje k uzavírání sázky, kolik že přijde na Václavák celkem demonstrantů. Já tipuju tak něco kolem stovky, možná dvou. Takže i kdyby přijeli všichni jedním vlakem, pohodlně se vejdou do jednoho vagonu a možná dost viditelně na Václaváku zaplní nejbližší prostor kolem sv, Václava.
no - abyste se nedivili, jestli tam má vystoupit taky Le Pen a Wilders, tak by mohlo přijít více nežli 200 lidí. Nemyslím, že by byli všichni tak spokojeni se současnou politikou EU... - i když, u Pražáků se nedivím ničemu.
@culdabulda1 - i když, u Pražáků se nedivím ničemu
S ohledem na to, že Pražáky dávno skoro převálcovaly náplavy, hrnoucí se do matičky za představou lepšího kusu masa, si dovedu představit složení "davu".
Dobrý den, opravdu si myslíte, že je to první demonstrace v Praze a ta bude tak zablokovaná, že se nedostanete na nádraží? To snad ne. Navíc, tato přeposlaná zpráva mailem nemá žádnou hodnotu, resp. Vám to může být fuk. Kdo, podle toho mailu, tu demonstraci pořádá? Zdravím!
liska5 - jo, tak to je vybraná společnost . Ovšem, pochybuji, že pan Okamura sezval všechny své kamarády na stejné místo a ve stejném termínu. Já bych takový mail jen smazal a více nad tím nepřemýšlel. Vlaky a jejich obsazenost s tím nemají vůbec nic společného.
liska5 - pan Okamura to myslí asi vážně, ale Vy se Václaváku do 16,00 vyhnete.
Že se nedostanu v Plzni k vlaku, to byla nadsázka, že si nesednu, může být realita. Totéž v Praze.
Jinak tam má vystoupit Maria Le Pen, itals.ministr vnitra Matteo Salvini, předseda svobod. demokratů Nizozemí Wilders a další... Teda jestli někdo nekecá.
liska5 - ono přijde určité množství stále stejných křiklounů (pan Okamura potom na svém FCB uvede, že bylo zaplněné celé Vaclavské náměstí), ale vlaková doprava kvůli tomu kolabovat nebude. Tak, snad už jste klidnější a nebojíte se navštívit naše krásné hlavní město.
Já zas nejsem tak naivní. Jinak mi přišlo, že je to ve 14h. Já vám tu potom napíšu, kolik příznivců SPD se mnou cestovalo ze záp.Čech na Prahu. Já Vám je spočítám
liska5 - nemyslím si, že jste naivní. Spíše si myslím, že jste tento "dotaz" vložila jako pozvánku na tu akci, což by asi nevadilo ve Volné diskuzi.
@zajda888 - Co OSVČ, důchodci, rodiče na mateřské a rodičovské dovolené, studenti, rentiéři, pracující na směny a další? Oni "různí neziskoví a jiní kavarenští" to sami nezvládnou
liško, nevím, kam v Praze přijedete a kde (na jakém nádraží) budete přestupovat. Obě nádraží v centru Prahy (Masarykovo i Hlavní) jsou teoreticky sice od Václaváku kousek, ale přece jenom dost daleko od místa, kde bude akce probíhat. Vstup či přístup na nádraží demonstrace rozhodně neovlivní.
Pokud budete přestupovat někde mimo centrum (nádraží Holešovice, Na Knížecí, Černý Most, atd.), tak tam už o žádné demonstraci nebudou ani tušit.
amper - má tam být nějaká francouzská zpěvačka a zpěváci z Itálie a Holandska. Pan Okamura bude mít pásmo japonských lidových písní a tanců .
Bene, kdo má relevantnější info, ty nebo PR EP?
I přes spoustu výhrad, které k EU mám, to určitě bude v tomto případě EU.
A jestliže přes 25% obyvatel ČR se migrace bojí, tak to není dobré zlehčovat. Minimálně to svědčí o špatné práci médií mainstreamu, které těm lidem, nedokážou dostatečně vysvětlit, jak je to doopravdy. Ten graf to jasně dosvědčuje.
Vy si trochu pletete pojmy a průjmy. Migrant a turista není rozhodně to samé. Pochybuju, že by migranti měli zájem o naše kulturní památky. Na ně těžko narazíte v Krumlově. Turisti k nám peníze přivážejí a po pár dnech odejdou (jistě, přijdou další...), kdežto migranti nás o peníze připravují a hodlají se tu na náš úkor usadit trvale. V tomhle bodě pana Okamuru chápu (jinak ho nemusím).
Taky mi ty záplavy turistů jdou na nervy, ale s migrací to nemá nic společného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.