Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy kupujete nový telefon?

Od: simonka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, kdy kupujere nový telefon, čekáte než se vám rozbije předchozí nebo máte rezervní... zajímá mě jak to dělá Kdo z vás. ...Používám chytrý telefon, o víkendu mi ho ale v servisu lepili, po pádu se odrazil displej a museli ho přilepit, jinak je plně funkční. Přemýšlím, zda si mám koupit do zásoby nějaký rezervní, hodně ho využívám kvůli práci. Rezervní, který jsem měla v šuplíku, jsem věnovala mamince. Zajímá mě jak to máte s nákupem telefonu a s rezervním vy...:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nějaký starý telefon se v šuplíku vždycky najde a den bez "chytrého" telefonu vydržím.

Nový telefon se dá sehnat v řádu několika málo hodin, takže jiné řešení není pro mne potřeba.

Naimportovat potom vše ze zálohy je otázka několika málo minut.

hodnocení

0x

Mám doma 2 rezervní telefony - jeden starý tlačítkový a jeden hooodně starý dotykáč. Oba jsou připraveny fungovat... jednou za půl roku jimi vyhrožuji dětem *smich*.

Kupuju ze zvyku použité z bazoše - lidi vám to přinesou až pod nos, dodají krabičku, nabíječku, fakturu - se zárukou i 1 rok. Přitom za méně než poloviční cenu... tak jsem koupil poslední 4 telefony.

hodnocení

0x

Když cítím, že začíná dosluhovat. A také někdy, když už mám opět nárok na slevu.

jezevec*
hodnocení

0x

Telefon beru jako spotřební zboží. Funguje - OK. Přestane fungovat nebo se poškodí? Koupí se jinej. Takže mám v šuplíku asi pět kousků, které sice fungují, ale mají prasklé krycí sklo displeje apod. V autě mám pro jistotu takovýho toho chcípáka velikosti kreditky i s autonabíječkou, kdybych ten stávající nějak zrecykloval mimo domov.

hodnocení

0x

Dlouho jsem doma skladoval staré funkční telefony... co kdyby náhodou. Nakonec jsem je nikdy nevyužil, protože nový telefon jsem koupil ještě v době, kdy starý fungoval, jen už nevyhovoval. Takže staré jsem dal do elektroodpadu a ten předposlední funkční věnoval dceři na hraní. Současný mám dva roky a počítám, že rok či dva by ještě mohl vydržet.

Když nad tím přemýšlím, tak jsem nikdy nekoupil nový telefon proto, že by starý přestal fungovat. Obvykle z nějakého důvodu nevyhovoval. Ale jelikož byl funkční nebyl problém s časem na výběr a koupi nového přístroje. Rezervní telefon neprovozuji... nevidím k tomu důvod. Protože i kdyby mi současný přestal fungovat, tak koupě nového je otázka hodiny, maximálně dvou a to bez telefonu v pohodě vydržím.

lidus*
hodnocení

0x

Ten den co se rozbije starý, já klidně bez telefonu mohu nějakou dobu žít.

mathew
hodnocení

0x

Já kupuji nový, když kapacita baterie klesne pod uspokojivou úroveň ( nevydrží minimálně 2 dny). Nokie jsem měnil tedy po nějakých 6 letech. No a ted mám čínskej už skoro 4 roky a vypadá, že by mohl těch 6 roků překonat. Pokud si nekoupím nový jenom kvůli tomu, že chci:)

hodnocení

0x

až se rozbije

ella12*
hodnocení

0x

v dnešní době ho vyměním každý druhý rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]