Nejste přihlášen/a.
Amway už upustil od svého systému, neboť už nejsou lidi, kteří by toho šli. Já u Amway kupuji specielní prostředek na čištění všeho. Jmenuje se to Zoom a je to koncentrát, kterým opravdu umyji absolutně všechno. Není to levná záležitost, ale vydrží to opravdu hrozně dlouho a funguje to na všechno. Nikde jinde jsem nic podobného nesehnala. Tak to u nich kupuji. Ale dříve jsem to vůbec nemohla koupit nijak jinak, než přes nějakého jejich registrovaného prodejce-agenta. A světe div se, nedávno mi prostředek došel a jelikož už nemám kontakt na tu osobu, která mi to přeprodávala, tak jsem si to jednoduše dala do vyhledávače. No a klidně si to už mohu objednat přes internet a koupit. A za tu samou cenu. Musím sice zaplatit poštovné, ale když jsme dvě kamarádky, tak se o poštovné rozdělíme.
Jinak tam mají všechno opravdu velmi, velmi drahé. Nevím jak fungují ostatní výrobky, ale za tímto si stojím. Alepokud se ptáte na to, jestli by bylo dobré pro ně pracovat jako agent, tak to Vám nedoporučuji. Nic nevyděláte a budete muset určitě zakoupit jejich "balíček" pro začátek "podnikání". A to bude určitě hodně drahé a nevyplatí se Vám to.
MLM obecně je pro dealera dobrý systém, za dvou předpokladů: zaprvé opravdu tomu věnujete dostatek úsilí a času (přinejmenším jako do kteréhokoliv jiného zaměstnání), a zadruhé, nastoupíte do něj včas, když je konkrétní systém ještě relativně v začátcích.
Podle mě je Amway dávno za zenitem a MLM obchodování už taky není "in".
Jethro, přesně tak. Já jsem znala jednu paní, která s tím začínala tak před 10 lety a možná i dříve. A ta jezdila autem jako zběsilá všude po vesnicích a malých městech a nabízela produkty v různých obchodech. Byla od rána do večera na cestách a také tím pádem projezdila benzín, takže to musela od zisku odpočítat, nebo si to naopak přidat k ceně produktu. Jenomže to už bylo zase tak drahé, že by to neprodala. Jenomže tenkrát ještě nebyl tak rozšířený obchod přes internet a tak to lidé i kupovali, ale v dnešní době se to už opravdu nevyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.