Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je zajímavé, kolik může být vysvětlení tohoto gesta. Já to znám (naštěstí a zatím pouze teoreticky) jako výraz hodnocení velikosti přirození muže, kterému je vztyčený malíček ukazován.
Ale, když teď vím, že se může jednat i o matematiku, tak jsem klidnější (pokud bych to zaznamenal v budoucnosti vůči mé osobě). Zdravím!
doplněno 15.06.13 18:10:hop - no, určitě by to bylo lepší, než to hodnocení rozměru.
doplněno 15.06.13 18:19:hop - tak, v tom případě, bych to bral jako ty iránské počty a nenechal bych se rozhodit.
Takže ten malíček bude znamenat "BENE, JSTE JEDNIČKA!"
Bene, tím si nejsem zcela jist.
Pokud to přirovnám ke gestu "Kalousku, jsi jednička", tak u většiny lidí je znalost Vaší "velikosti" pouze teorie, ale pokud Vám tímto naznačí, že jste "jednička", vyjadřuje to jejich názor na Vás...
doplněno 15.06.13 18:26: anebo tak...
Ve filmu jsem včera viděla, postava říkala přítelkyni: Slibuji. Přísahám, že to udělám. A zvedla malíček pravé ruky.
:D Ben, nene, přišlo mi to, jako když jsme jako děti olízly a zvedly ukazováček a prostředníček a řekly: Fakt nebo Přísahám na holý pupek.:D
doplněno 16.06.13 10:24::D Jojo, někdy mám delší vedení nebo si na něm sedím.
Dobrý den, a opravdu jste to dobře slyšela? Neříkala ta přítelkyně: "Přísahám, byl takto velký"?
A zvedla malíček pravé ruky. Možná jste se jen přeslechla. Zdravím!
doplněno 16.06.13 10:14:Já vím, že máte (asi, snad, ještě, stále) sluch v pořádku - byl to jen takový žertík při neděli. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.