Nejste přihlášen/a.
co tady: indexnoslus.cz/...
Pásová výroba tam zrovna teď není ale chce to sledovat pravidelně a včas se přihlásit.
Jinak pásové výroby se nemusíš bát, ani když nemáš technický základ. Většinou se jedná o velmi primitivní práce, které zvládne i úplný trotl po krátkém zaučení, proto se berou i krátkodobí brigádníci. Vím o čem mluvím, sám jsem tím prošel
U pásu je naprosto fuk, jaké máš vzdělání a co umíš. Někdy můžeš mít trochu "štěstí" a sedneš si u toho, někdy naopak můžeš chytnout pořádnou smůlu a budeš vestoje v mírném předklonu (to nejde vydržet). Většinou to ale je mezi kozy, že prostě stojíš a děláš nějakou jednodušší práci. Každý dělá něco a na konci je z toho nějaký bazmek. Anebo opravený Xbox 360. To si nedělám srandu, probíhá to podobným způsobem.
Pokud chceš dělat někde tuto pakárnu, tak jsi nemusel do školy na maturitu..., otázka ovšem jakou.
já si naopak myslím, že většina dnešních maturantů nezvládne ani toto. oni šli studovat aby nemuseli makat. a v tom si žijou. mám maturitu, nehledám práci ale zaměstnání. samozřejmě nejsou tací všichni. čest výjimkám. taky je maturita a maturita. . .
jestli jsem z dotazu pochopil, on to chce dělat z nouze, protože momentálně nic lepšího nemá ...
Raději odpovídám na tohle, než na dotazy, jak ze státu vytřískat co nejvíc sociálních dávek.
A co bych mohl dělat v č.b., hledal sem v google "pásová výroba volná místa" a nic sem nenašel.
A ze státu nic nevytřískám, jenom mi platí za zdravotní, peníze nikde nemám,.
já nejsem z Budějic, takže nevím. Ten odkaz byl na agenturu s celostátní působností, chtělo by se zeptat přímo tam, určitě budou mít přehled o podnicích v regionu.Být trpělivý, hledat hledat a znovu hledat. vytipovat si podniky, zavolat třeba přímo tam. Nebo zkusit jinou místní personální agenturu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.