Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pásová výroba

Od: miskasmeck odpovědí: 8 změna:
Mám maturita, ale nemůžu sehnat práci v mém oboru, díval sem se všude možně na net, denně mi chodí nabídky práce jenže sou starý, kde už neberou :(
Chtěl bych prozatim dělat někde v pásové výrobně kde bych dělal jednu a tu samou práci, vzali by mě když nemám technický směr? Nemám vůbec představu co bych mohl dělat, sestavovat součástky nebo co? Nejlíp v Č.B.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

koukolik
hodnocení

0x

co tady: indexnoslus.cz/...

Pásová výroba tam zrovna teď není ale chce to sledovat pravidelně a včas se přihlásit.

Jinak pásové výroby se nemusíš bát, ani když nemáš technický základ. Většinou se jedná o velmi primitivní práce, které zvládne i úplný trotl po krátkém zaučení, proto se berou i krátkodobí brigádníci. Vím o čem mluvím, sám jsem tím prošel ;)

hodnocení

0x

Pasova vyroba je to nejhorsi co muze byt , neodpocines si , delas furt to stejne a bude se ti o tom i zdat.Je na zvazeni zda to chces delat , vetsinou si to banda zkusi a utika.

tomasgulas
hodnocení

0x

U pásu je naprosto fuk, jaké máš vzdělání a co umíš. Někdy můžeš mít trochu "štěstí" a sedneš si u toho, někdy naopak můžeš chytnout pořádnou smůlu a budeš vestoje v mírném předklonu (to nejde vydržet). Většinou to ale je mezi kozy, že prostě stojíš a děláš nějakou jednodušší práci. Každý dělá něco a na konci je z toho nějaký bazmek. Anebo opravený Xbox 360. To si nedělám srandu, probíhá to podobným způsobem.

buss
hodnocení

0x

Pokud chceš dělat někde tuto pakárnu, tak jsi nemusel do školy na maturitu..., otázka ovšem jakou.

já si naopak myslím, že většina dnešních maturantů nezvládne ani toto. oni šli studovat aby nemuseli makat. a v tom si žijou. mám maturitu, nehledám práci ale zaměstnání. samozřejmě nejsou tací všichni. čest výjimkám. taky je maturita a maturita. . .

koukolik

jestli jsem z dotazu pochopil, on to chce dělat z nouze, protože momentálně nic lepšího nemá ...

Raději odpovídám na tohle, než na dotazy, jak ze státu vytřískat co nejvíc sociálních dávek.

miskasmeck

A co bych mohl dělat v č.b., hledal sem v google "pásová výroba volná místa" a nic sem nenašel.

A ze státu nic nevytřískám, jenom mi platí za zdravotní, peníze nikde nemám,.

koukolik

já nejsem z Budějic, takže nevím. Ten odkaz byl na agenturu s celostátní působností, chtělo by se zeptat přímo tam, určitě budou mít přehled o podnicích v regionu.Být trpělivý, hledat hledat a znovu hledat. vytipovat si podniky, zavolat třeba přímo tam. Nebo zkusit jinou místní personální agenturu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]