Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych piercing. Uvažuju o bradavce, je to dobrá volba, vypadal by tam drsně? Díky.
Sorry, v nadpisu má být - bradavky - ale nejde to opravit.
S jistotou mohu potvrdit, že většinu normálních žen to odpuzuje, zdravě sebevědomé muže taky, avšak potřeba zviditelnit se aspoň tímto, když na víc není šance, je sice politováníhodná, ale celkem pochopitelná bída nedostatku mentální vyspělosti. Jestli se tady ptáte na názor díky svým pochybnostem, je poradna správná volba k vytříbení soudnosti, pokud si teda dáte poradit
@vladnapichovac - Tak právě každý by to asi "nedal"
Jestliže "drsnost" dotyčného posuzujete podle toho, zda unese propíchnutí bradavky, pak jsou "drsné" všechny kojící matky
Jestli ti to udělá radost a budeš se pak chovat dospěle , proč ne. Ale dospělost je o něčem jiném, vůbec nezáleží, jestli jsi propíchaný od hlavy k patě, ale záleží na tom, co máš v hlavě.Podle mě je to povrchní póza, ale znám potetované a opercinkované mladé, kteří jsou bezva. Ale záleží na tom,jak jsi vyspělý a jak to vidíš.
U žen mi to připadá většinou sexy, u chlapa bych byl na rozpacích.
Uvědom si, že piercing trochu podtrhne tvé přednosti, ale velmi zvýrazní tvé nedostatky. Takže jde o to, jestli má tvoje postava víc předností nebo nedostatků.
Ilustrační fotka, ať to tu není tak suchý
Ne, sebepoškozování není dobrá volba, ať zvolíte kterékoliv místo. Ale Vy to nejspíš vidíte jinak.
@Jethro, ano, jako (sebe)poškozování vnímám i náušnice. Ale u miminek to mají na svědomí jiní.
Co náušnice, to je také sebepoškozování? Z "technického" hlediska je to totéž, liší se to jen místem.
Propíchnout ouška nechávají holčičkám hlavně maminky a babičky, takže o nějakém sebepoškozování nelze hovořit
- já osobně jsem moc ráda, že mi maminka nechala propíchnout uši už jako miminu, protože náušnice nosím ráda, ale neměla bych odvahu (bojím se jehel) nechat si propíchnout uši v dospělosti. Zarůst si ty lalůčky můžu nechat vždycky, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.