Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing do bradavky - váš názor?

Od: vladnapichovac odpovědí: 31 změna:

Ahoj, chtěl bych piercing. Uvažuju o bradavce, je to dobrá volba, vypadal by tam drsně? Díky.

Sorry, v nadpisu má být - bradavky - ale nejde to opravit.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

17x

Drsně? Určitě ne... vypadal bys jako debil.

liska5
hodnocení

9x

Mně je špatně, jen si to představím. A ještě s tím někde zachytit... Brrr... Znala jsem studentku, co si nechala přidělat kroužek do pupíku. Nehojilo se, hnisalo. A to jí prosím instaloval její otec- chirurg, když si to tak moc přála.

Také je mi špatně, stačilo přečíst si nadpis. *blee*

hodnocení

6x

Rozumný člověk na takové hlouposti ani nepomyslí.

mot
hodnocení

5x
urcite, jdete do toho!

nesk
hodnocení

4x

Takový zásah vás nezkrášlí, ale zohaví.

zena*
hodnocení

3x

S jistotou mohu potvrdit, že většinu normálních žen to odpuzuje, zdravě sebevědomé muže taky, avšak potřeba zviditelnit se aspoň tímto, když na víc není šance, je sice politováníhodná, ale celkem pochopitelná bída nedostatku mentální vyspělosti. Jestli se tady ptáte na názor díky svým pochybnostem, je poradna správná volba k vytříbení soudnosti, pokud si teda dáte poradit *jasne*

Máš pravdu, jedině slaboch potřebuje něčím takovým zaujmout, protože na nic jiného nemá. A obdivují to stejně založení.

hodnocení

1x

@vladnapichovac - Tak právě každý by to asi "nedal"

Jestliže "drsnost" dotyčného posuzujete podle toho, zda unese propíchnutí bradavky, pak jsou "drsné" všechny kojící matky *smich*

vladnapichovac
hodnocení

A jé, jste to nepochopili...

Ale pochopili, synku... ;)

vladnapichovac
hodnocení

Nepochopili.*stop*

Tak ne, Țepeș, když na tom trváte *ticho*

hodnocení

1x

Jestli ti to udělá radost a budeš se pak chovat dospěle , proč ne. Ale dospělost je o něčem jiném, vůbec nezáleží, jestli jsi propíchaný od hlavy k patě, ale záleží na tom, co máš v hlavě.Podle mě je to povrchní póza, ale znám potetované a opercinkované mladé, kteří jsou bezva. Ale záleží na tom,jak jsi vyspělý a jak to vidíš.

vladnapichovac
hodnocení

Mně vůbec neznáte kdo jsem a jaký jsem tak prosím takovéto školení opravdu ne...

vladnapichovac
hodnocení

Tak právě každý by to asi "nedal"

A není to zde hned vidět jako v obličeji.

Jestli to bereš takhle, tak si nech propíchnout penis... protože v bradavce má piercing každej jouda a tam to bude ještě méně vidět,než v bradavce... *ee*

vladnapichovac
hodnocení

To ne, vždyť budou na něm zbytky moči*blee*, a co předkožka, bude překážet

Tak si ji nech taky fiknout, když si tak drsný... to už je přece maličkost ne?

vladnapichovac
hodnocení

Uvažuju o tom, vypadalo by to líp..

Nebo si jich nech nacvakat pár do předkožky... třeba to holky při sexu ocení...

hodnocení

0x

U žen mi to připadá většinou sexy, u chlapa bych byl na rozpacích.
Uvědom si, že piercing trochu podtrhne tvé přednosti, ale velmi zvýrazní tvé nedostatky. Takže jde o to, jestli má tvoje postava víc předností nebo nedostatků.

Ilustrační fotka, ať to tu není tak suchý :)

Piercing do bradavky - váš názor?

@jethro - Kouše? *smich*

To nevím, ale teď jsem si uvědomil, že ten piecing má obráceně (ve skutečnosti horní špičáky mají větší rozteč, než spodní)

culdabulda1*
hodnocení

0x

já bych se bála, že si tu bradavku urvu, když se někde o něco zachytím - třeba i při svlékání trička, nebo tak. Ale furt je to lepší, nežli v nose - tam se člověk nemůže zbavit představy soplu. :)

hodnocení

0x

K čemu to bude dobré? tedy mimo případné zdravotní problémy s tím spojené?

iz*
hodnocení

0x

Ne, sebepoškozování není dobrá volba, ať zvolíte kterékoliv místo. Ale Vy to nejspíš vidíte jinak.

doplněno 16.04.19 16:59:

@Jethro, ano, jako (sebe)poškozování vnímám i náušnice. Ale u miminek to mají na svědomí jiní.

Co náušnice, to je také sebepoškozování? Z "technického" hlediska je to totéž, liší se to jen místem.

Propíchnout ouška nechávají holčičkám hlavně maminky a babičky, takže o nějakém sebepoškozování nelze hovořit ;)

culdabulda1*

- já osobně jsem moc ráda, že mi maminka nechala propíchnout uši už jako miminu, protože náušnice nosím ráda, ale neměla bych odvahu (bojím se jehel) nechat si propíchnout uši v dospělosti. Zarůst si ty lalůčky můžu nechat vždycky, ne?

Propíchnutím ušních lalůčků jsem se nechala (sebe)poškodit až ve 25 letech. Skoro vůbec to nebolelo. Od té doby s velkým potěšením nosím a střídám náušnice, považuji je za nejlepší ozdobu :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]