Dobrý den mám otázku moje přítelkyně dá 4 piva denně normální není pak opilá atd není to prakticky na ní ani poznat ale i tak myslím že je to dost na 55kg váhy nebo?
No, možná by to chtělo napsat, kdy ta piva pije a kolik jí je. Jestli k snídani a je jí patnact, tak to fakt normální není. Jestli si dá pivo k obědu, pak večer jdete s přáteli a dá tři za x hodin, tak to už není nic divného (ovšem denně?)
Vy chodíte každý den pařit nebo si kupuje lahváče? Jak se říká: příležitost dělá zloděje...v tomto případě nejspíš alkoholika... M.
Normální je vypít 2 litry vody denně. Pokud obsahuje alkohol a je to nutností každy den to do sebe dostat, tak se stává závislá na alkoholu. Je na to tisíce článků a polemik.
Kdo potřebuje alkohol denně je závislák (i když to neumí přiznat). Jinak není problém dát si někdy k večeři po dobrém jídle, nebo po obědě jedno pivo. Podle odborníků, kdo pravidelné pije alkohol a nedokáže si ho odepřít, už je notorik.
4 piva vypít najednou je dost, pokud by se ale počítaly 4 piva na celý den a pije se postupně tak to zas tolik není, lepší by bylo stáhnout to alespoň na tři, max. jedenáctky. A samozřejmě nezanedbávat stravu a další nealko tekutiny a neprokládat to "tvrdým"...
No také si myslím mě připadá že pije jen pivo vodu kafe, jako není to nějaká domácí nasoska která je mimo a jen chlastá vše co má dělat dělá vztahu to nijak zatím neškodí ale nevím kam to tímhle tempem zájde tak se spíše ptám než stěžuji
Na ženskou je to hodně a normální to není, za chvíli jí to bude málo.. Já mám od lékařky schváleno jedno denně, většinou rozdělené na 2x. Léta jsem se léčila na zánět močáku a teď mám léta pokoj.
To nechodí do práce, že může od rána pít? Kdyby jí bylo 22 a chodila na výšku tak to sice není normální, ale úplně nenormální taky ne. Ovšem v 45... No a co se stane, když si ty piva nedá? Chová se pak pořád stejně nebo ne? Pokud ne tak bych šel od ní radši pryč, protože je to nejspíš alkoholička.
Zdravím. Pokud vypije 4 piva denně a ..."není pak opilá atd není to prakticky na ní ani poznat"... znamená to, že má neustále "svou" hladinu alkoholu v krvi, a tu si udržuje 4 pivy denně. To je klasický alkoholik závislý na pivu. A na takovou "známost" si dejte pozor, to už je blbý. Ida
No je jí 45 a pije je doma, nechodí do hospody atd ty 4 piva dá během dne, prostě něco k jídlu něco k televizi jak říkám v průběhu dne já myslím že to není úplně normální ale jak říkám opilá z toho není pije jen 10 ale i tak
janm*
Zkuste s ní na to téma zavést řeč, pro její zdraví by bylo dobré kdyby si třebas dělala pauzy, tj. nepila bez výjimky každý den, případně dala třebas jen jedno místo 4 apod. Ale jinak když už to tak "má", tak ať to "udrží" alespoň tak a nezvyšuje se to, neprokládá se to tvrdým apod., pak by bylo třeba zbystřit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.