Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pijete kávu?

Od: lada1® odpovědí: 10 změna:

Pijete tureckou nebo rozpustnou?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Espresso se počítá kam? Myslím, že bude tvořit významný podíl. Turecká i rozpustná mi přijdou poněkud překonané, ačkoli svoji roli stále hrají.

liska5
hodnocení

0x

Preso, když není, tak překapávanou, když není ani jedna, tak turka. Rozpustnou vůbec.

hodnocení

0x

Dobrý den. Doma piju espresso, ale když jdeme na pivo, tak si dám klidně i turka.

hodnocení

0x

Rozpustnou

Piju kávy různé. Presso, latté, capuccino, překapávanou, rozpustnou.

lee*
hodnocení

0x
Presso, popr. kavu z french pressu a nebo prekapanou. Instantni podle mu vubec nechutna jako kava (pokud si nekdo micha pul na pul s mlekem je to asi fuk)

hodnocení

Tureckou

Proto jsem se ptal,jeden čas mi vadil logr,ale doma jsem si ji po uvaření přelil přes sítko.Prý káva z mlékem není dobrá?Zatím turecká prohrává.

hodnocení

0x

Jako správný servisák jedu na kafe :) A jelikož dělám pro italskou firmu, ta za nejlepší považuji espresso, dokonce jsem dostal ke kulatinám velmi slušný pákový kávovar. Ale v ,,terénu´´ nepohrdnu ani rozpustným kafem, turka nemusím, vadí mi ten lógr

nikdo*
hodnocení

0x

Překapávanou nebo presso.

jezevec*
hodnocení

0x

Každý ráno dvojité presso Dallmayr s kondenzovaným mlékem. A cigaretku k tomu...

hodnocení

0x

nepiji kávu

Nevypěstoval jsem si na kávě závislost, takže si ji dám když mám chuť... což někdy znamená týden, kdy mám kávu každý den a jindy ji nemám třeba dva měsíce... Doma mám rozpustnou, ale piji i turka, překapávanou či presso... je mi to jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]