Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Já bych řekla, že je to stojánek na pečení či grilování kuřete v celku "na stojáka" v troubě. Tak kuře daleko rychleji změklo a bylo pěkně stejnoměrně propečené i z vnitřku. Svého času to byla velká móda. Kdo nepekl kuře "na stojáka", jako by nebyl. Ida
Docela bych se k tomu přiklonil, nebýt toho plastového krožku, který drží obě části pohromadě. Nevypadá to na teflon nebo hmotu teplu odolnou.
Kromě toho "kuřeti na stojáka" se také říká "kuře na flašce", protože se peklo bez nákladných pomůcek na flašce od piva nebo na podobné.
Takže bych spíš byl pro nějaký ten držák příze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.