Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za věc

Od: petko odpovědí: 6 změna:
Zdravím našel jsem tento předmět a zajímá mě co to je
Co je to za věc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Já bych řekla, že je to stojánek na pečení či grilování kuřete v celku "na stojáka" v troubě. Tak kuře daleko rychleji změklo a bylo pěkně stejnoměrně propečené i z vnitřku. Svého času to byla velká móda. Kdo nepekl kuře "na stojáka", jako by nebyl. Ida

Docela bych se k tomu přiklonil, nebýt toho plastového krožku, který drží obě části pohromadě. Nevypadá to na teflon nebo hmotu teplu odolnou.

Kromě toho "kuřeti na stojáka" se také říká "kuře na flašce", protože se peklo bez nákladných pomůcek na flašce od piva nebo na podobné.

Takže bych spíš byl pro nějaký ten držák příze.

Když teplo vydržela flaška, tak ho vydrží i ten kroužek. Třeba je to termoset.

liska5
hodnocení

0x

Nějaký šlehač, resp. jeho součást?

liska5

Ten stojan na pečení kuřete má širší ten "čep" - průměr asi 6cm - a je bez plastového kroužku.

hodnocení

0x

Při pletení na jehlicích z klubíček různých barev se doma vymýšlely všelijaké pomůcky, aby se jednotlivé příze nekřížily a pletařka mohla delší dobu plést plynule. Tato věc mi tu dobu připomíná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]