Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám triko! :)

Od: michaltopic* odpovědí: 7 změna:

Mám od včera doma triko. Padne mi jak ulitý. Kám mám tedy poslat číslo účtu, abyste mi mohli posílat peníze za reklamu? *frajer**smich*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Když doložíš, že noví návštěvníci pocházejí z tvého trika, tak ti Pavel nějaký haléř jistě pošle :D

michaltopic*
hodnocení

Budu si vést zápisový deník :D

hodnocení

0x

A kde je fotka pro kontrolu? Sem s ní! *smich*

michaltopic*
hodnocení

Tak to až po víkendu, jedu z práce rovnou do kšá ...

hodnocení

0x

šmarjá, pošta to doručovala týden? :-D

michaltopic*
hodnocení

"Pošta" týden a jeden týden jsem pro to na tu poštu chodil, až do včera *frajer* Móc práce móc *bezim*

lidus*
hodnocení

0x

Také mám triko, díky, znárodnil mi ho manžel a hrdě v něm chodí po Brně a i na chalupě do hospody, musel mi slíbit, že pokud se k němu nějaký další rádce přihlásí, přizná, že je tričko moje. Jo a moc si pochvaluje materiál, že se při praní nezmačká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]