Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit!
Měla jsem rýmu, přátelé mi říkali, že mi na ni pomůže rostlina zvaná rýmovník. Rostlinu jsem si roztrhala na kousíčky a zkoušela k nim přičuchávat. Jeden kousek se mi ale při tom dostal do nosu. Byl veliký asi 3 na 3 mm. Zkoušela jsem všechno.. Ale on nejde vytáhnout... Tak se chci zeptat, jestli na to není nějaký fígl, nebo tak něco... A také se chci zeptat, jestli by se náhodou ten kousek nemohl dostat až do mozku a zacpat tam nějakou cévu, nebo něco...?
Děkuji za každou radu.
Do mozku? Ale ne Nos není ochlazovací jednotkou mozkového "počítače". Není s ním přímo propojen. Listy se netrhají na kousky, jen se stočí a trochu pomačkají, aby se narušila struktura. Jestli se nějaký kousek dostal někam dále, buď ho vysmrkáte, nebo při přetrvávajících potížích navštívíte lékaře. Ten už jistě z nosu (dětí) doloval horší věci. M.
Dobrý den, to, že by se Vám toto zelené nic dostalo nosem až do mozku, je možné asi tak, jako když jíte např. guláš a on by se Vám krevním oběhem dostal do srdce. Takže, klídek - maximálně vysmrkat nebo vyfrknout či potáhnout a vyplivnout (nebo polknout). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.