Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost z cesty zájezdovým autobusem z Prahy do Bulharska? Jak dlouho trvá cesta k moři (včetně povinných přestávek)?
doplněno 30.05.13 19:46:Jde o zájezd od cestoní kanceláře, přesné místo zatím nevím a zeptat se v cestovce momentálně taky nemůžu. Jde mi jen o orientační informaci, jestli se s tím mám vůbec dál zabývat. Takže řekněme na jih Bulharského pobřeží.
Tak to já už přežil v autobuse i 26 hodin , ale zopakovat bych si to nechtěl. O 14 hodinách bych ani nemluvil
. Jasně, že by to bylo letecky lepší, ale bez ohledu na cenu to v tomhle případě prostě nejde
.
Takže do 20 hodin bych to ještě bral, pokud je to víc, budu muset vymyslet něco jiného .
Magdon, tady všichni brečí, jak málem pošli... Obrovská výhoda je to, že když je člověk u moře na týden a víc, klidně může první den obětovat na vychrápání se a aklimatizaci. Jó když jsme jeli do Francie na poznávák, v 6 hodin ráno nás autobus vyklopil, chodili jsme 16 hodin po Paříži asi v 35 stupních I tak to byla nejhezčí, i když krátká dovolená.
Já bych Bulharsko busem klidně jela, ale bohužel přítel má trombózu v noze, takže to nejde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.