Nejste přihlášen/a.
U nás je nedostatek pracovní síly,Je nás pár v dlouhodoběšjí PN,(já ještě asi 2 měsíce budu,další s infarktem jde na kontrolu auž v květnu,a dlaší a sprsklou šlachou?Tudíž pracovníků málo,práce dostatek a termíny docela hoří-šéfové by Vás vzali ihned,ale asi spíše hledáte radu kde vzít love a ne sehnat arbajt!?
Já si myslím, že rady, aby šel dotyčný pracovat, když je ve finanční tísni, tazatel od nás nechce slyšet. Včera to vypadalo jako urgentní dotaz a od té doby nic. Žádná reakce. Podle mne nehledá vyřešení svých problémů prací, ale zase nějakou půjčkou. Třeba si myslel, že mu tady poradíme kam si má jít půjčit.
V obchodech nabírají stále.
Tesco, Billa, Penny, Albert, tuhle jsem viděla Rohlík na rozvozy k lidem atd. Když ne stálý pracovní poměr, tak na brigády - doplňování zboží, vychystávání v on-line obchodech, kumulované funkce doplňování plus pokladny.
Jste-li z Prahy tak VFN nabírá plno volných míst, podívejte na nezdravotnický personál - různí sanitáři a ani někde nepožadují sanitářský kurz, skladníci do lékárny, pracovníci do kuchyně. Jsou tam benefity, navíc dovolené, stravenky.
To samé další velké nemocnice - Homolka, Motol a další.
Ve službách v Praze chybí také plno pracovníků. Stačí jít a dívat se. O poště ani nemluvě.
Protože nevíme nic podrobnějšího, tak možná ty rady nemusí vyjít. Nevím, jakou máte historii, jestli jste byl registrován na ÚP jako nezaměstnaný, jestli máte čistý výpis z rejstříku trestů, to by Vás plno zaměstnavatelů odmítlo.
Pokud máte čistý trestní rejstřík, tak byste mohl získat zaměstnání jako vrátný, hlídač, ostraha třeba u M2C. Nebo se hledá i hodně lidí na úklidové pozice, práce je třeba i na letišti Ruzyně - 55 volnýcjh pozic, 12 brigád..
Je dobré kliknout přímo na firmu, kde chcete pracovat, mnohdy je tam více nabídek než u agentury.
Také jsou volná místa v tiskárnách a knihárnách na pozice pomocných pracovníků. Nevím, čím jste vyučen, či jakou máte školu, tak jenom namátkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.