Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to originální kabelka Victorias Secret?

Od: mirca* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
koupila jsem si malou kabelku - psaníčko Victorias Secret.
Chtěla bych se poradit jestli je to originál? Případně jak to poznám?
Přikládám fotografie.
Děkuji

Je to originální kabelka Victorias Secret?
Je to originální kabelka Victorias Secret? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Padělek nemusí být vždy napodobenina. I renomované značky vyrábějí v Číně. A když si VS objedná třeba 10000 značkových kabelek, číňan vyrobí 20000 a rozdíl prodá přes prostředníka na šedém trhu, kdo odliší "opravdový" originál od něčeho, co bylo vyrobené na stejné lince?

Já vůbec nerozlišuju věci značkové, napodobené a neznačkové. Jde mi jen o vlastnosti té které věci. A často jsem se přesvědčil, že u značkových věcí se mnohdy nesmyslně připlácí jen za tu visačku.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, musí to být originál, protože kamarádkám nebudete přeci říkat, že je to padělek - originál je nepotěší, padělek by je potěšil . Zdravím!

lmgify
hodnocení

2x

Cena by odpovídala, ale Číňan dokáže padělat a Vietnamec sešmelit cokoliv.

Bez detailního pohledu na materiály to asi nikdo takhle z obrázku říct nedokáže.

Největší obrázek originálu.

surry
hodnocení

2x
Pokud je to padelek, tak alespon dle fotky hodne zdarily. Myslim, ze fake se nejcasteji pozna dle odlisneho odstinu barvy, velmi nekvalitniho zipu, spatne udelaneho loga (prechody mezi pismeny byvaji "slite"), zlata na logu byva zlata az moc, a take dle kvality siti - nestejna delka jednotlivych stehu a jejich nerovnost. I ocko, gumicka na kterem je visacka vypada lepe, padelky casto mivaji takovy tenky cerny plastovy "dratek" a na karticce treba jen logo - univerzalni, zadne rozliseni typu a tak

hodnocení

2x

A záleží na tom, důležité je jestli se ti líbí, funguje a vydrží. Značkou se chlubí snobi. A pokud je z Číny, jistě to není originál.

hodnocení

2x

Je to syntetický materiál a cena není vysoká. "Pravost" bych řešila v případě, že by po mně někdo chtěl, abych za ni zaplatila 1.500 Kč. 380 korun není moc a když se Vám líbí a navíc ji už máte, tak z ní mějte radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]