Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená 2019 v Tunisu?

Od: nikola111 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

rozhodla jsem se letos v létě vyrazit za sluníčkem. Chtěla bych do Tuniska, ale po hledání na internetu čtu jenom samé, že koupat se dalo jen v bazénu, moře a pláže jsou špinavé atd... nenašla jsem nic pozitivního nikde ohledně pláží, bazén můžu využít i tady v ČR a tak dávám přednost nějaké čisté pláži. Nemáte tady někdo zkušenosti s Tuniskem? Nebo raději někam jinam třeba Bulharsko? Vždycky jsem jezdila do Chorvatska, ale letos bych ráda změnu.

Předem děkuju za rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fero*
hodnocení

0x

Dobrý den,v Tunisku jsem byl na dovolené někdy před 17,18 -ti léty,konkrétně v Hammametu.Co se týče pláží

a čistoty vody musím hodnotit jako výborné.Sypkný , drbounký písek pozvolný přístup do moře nádherně čistá voda,lehátka a slunečník zdarma.Jídlo celkem dobré,ubytování totéž.

Avšak okolí měst a vesnic byl tehdy nepředstavitelný bordel,všude na polích i kolem silnic nepředstavitelné množství různých odpadů(papíry,igelity atd.).

Tehdy k tomu byl tří denní zájezd,takže jsme poznali i velkou část Tuniska.Celkem jsem tehdy byl spokojen.

Jinak jsem slyšel,že pěkné je to na ostrově Djerba.Je na Vás jak se rozhodnete,osobně bych již Tun.nejel.

Doporučil bych Vám Turecko,ale jen Tureckou revieru to je bezkonkurenční destinace.Přeji správný výběr a dobré prožití dovolené.

radana
hodnocení

0x

No my byli taky před 19 lety,nahoře v Bizertě a bylo tam nádherně,bezpečno a bezvadný servis.Podruhé jsme byli v r 2013 a Tunis už nikdy více.Služby se zhoršily policejní manévry, nepokoje(aspoň my to zažili).Už v na letišti to začalo,Protože tam zastřelili odb. předáka tak jsme letěli na 100 km vzdálené letiště od místa kde jsmě měli přistát.Hotel děs běs.All inclusive vypadalo jako by nám to dával personál ze svého.Dokonce tam někomu vykradli pokoj. To bylo v Hammametu,proto jsme se obrátili na delegáta a žádali změnu.Tak nás odvezli do Soussu,tam to bylo o 1% lepší,ale jen do okamžiku než vypukl ramadán a my měli po vtákách a to doslova,Arabové přijeli do hotelu slavit a personál už turisti nezajímali.A běda jak jste si přišla pro drink nebo pivo v rámci All.Hrozně škaredě se dívali a mysleli si něco o zádeli. Za mě tedy už NIKDY.Jeďte raději do Maroka,tam je krásně a navíc je možnost i něco vidět(např Marrakesh).Potom SAE,tam budete mít 100% servis a luxus i ve 3***.A ceny nejsou tak vysoké na to abyste potom litovala i 10000 Kč vydaných za Tunis.

jezevec*
hodnocení

0x

Pokud chcete vidět Afriku a neutratit moc peněz, vřele doporučuju Kapverdské ostrovy, ideálně ostrov Boa Vista. Azurové moře, milí lidé, vše za velmi přijatelné ceny a prší tam zhruba pětkrát za rok...

danys*
Kapverdy jsou ostrovy v Atlantském oceánu, koupání v oceánu žádná sláva, pláže taky nic moc. Komu nevadí komáři a vycuzovani komárů zapalováním ohňů domorodci, tak vřele doporučuju.
Ubytování, strava a servis výborný

mot
hodnocení

0x
Opravdu chcete jeste sponzorovat ty, co nam tady znasilnuji dcery?
danys*
Vám nějaký Tunisan znásilnil dceru? Nebuďte rasista a xenofob :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]