Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Co se stalo s VPS? Fungoval bezva v analogu, tak proč není v digitálu? EPG stojí za pendrek když se musí doupravovat začátky / konce.
Díky.
Televizní vysílání slouží především k tomu, abyste konzumoval reklamy. VPS tomu vůbec nepomáhá, proto se obdoba u digitálu nepoužívá. A proto čas vysílání (až na výjimky) nesouhlasí s plánovaným časem.
Pokud chceš filmy ukládat, musíš si je nahrát s takovým nastavením času, aby byl začátek v předstihu a stejně tak dostatečnou rezervu na konci. Pak vše nepotřebné vystřihneš v počítači, třeba i reklamy, pomocí nějakého programu či aplikace. Je jich dost. Stačí zadat do vyhledávače "Programy na editaci videa". Já jich používám několik podle potřeby.
Díky za snahu, ale to já všechno vím a dělám s tím dýl jak 10 let.
Já psal o VPS proto, že byl bezva že nahrávání spustil až když opravdu film začal a né když tam někdo hodinu kecá přesčas, nebo je jiná změna ve vysílání, pak ani posun 30 minut začatek a 30 minut konec nepomůže. A zrovna to neopakuji potvory...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.