Nejste přihlášen/a.
Když ještě byl analog TV tak jsem si nahrával některé filmy na video a nastavil jsem ho tak, že i když film začal později hlavně večerní, tak se začal nahrávat v okamžiku kdy skutečně začal.
Vzpomínám si, že jsem stiknul record a poté sanad tlač. memory a nahrávání se spustiilo v okamžiku kdy film začal - snad s tím filmem se něco vysílalo a recorder čekal na to co se vysílalo s tím filmem.
A nyní když mám televizi s nahráváním a vysílá se digitálně a když chci si nahrát film a naprogramuji začátek a konec a začne film později tak je jasné, že tam budu mít konec předchozího pořadu a nemusím tam mít celý film když bude končit později než jsem naplánoval.
Ale když v EPG:nastavím na pořadu nahrát, tak stejně v nahrávce mám konec předchozího pořadu a možná začátek příštího pořadu podle toho jak nastavím konec nahrávání.
Jak funguje nahrávání u samotného settoboxu nevím protože ho nemám.
Domníval jsem se, že když to šlo u analogu,tak to musí jít u digitálu.
Vlastně se ptám jak to nastavit u digitálu - nahrávání u televize abych měl nahrané jen to co chci a ne kus před tím a možná ještě něco za ním, ale jen samotný film - pořad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.