Nejste přihlášen/a.
Všimli jste si, že když je v klipu Believer záběr na toho malého kluka, tak je tam úplně bosky? Má to nějaký speciální význam nebo je to jenom tak?
Co to "dnes" maji všichni s těma bosýma nohama?
Sedí v křesle, čte si, nohy neformálně a uvolněně přehozené přes opěrku... Klip jsem viděla několikrát, ale bosých nohou jsem si nevšimla, nijak mě nezaujaly Musí mít vše nějaký význam? M.
No v některých zemích (včetně USA) se totiž lidi doma vůbec nezouvají, i doma chodí v botách, ve kterých přišli z venku. Občas třeba ve filmu můžete vidět, že se někdo natáhne na postel v botech. Tak to skutečně je, prostě se doma nepřezouvají. Takže pokud je hoch doma bez bot, je to určitě nějaký posun. Zřejmě jde o snahu ukázat, že lidi nemusí doma nesedět na kanapi s botama. Vidím v tom nenásilnou snahu o výchovu k čistotě obydlí.
Čístě vizuální věc. Žádný skrytý význam to nemá, je to jen zkrátka vizuálně hezčí než ponožky nebo boty. I vetšina dobrých fotografů a kamaramanů dbá na to, aby na interierových záběrech lidé na nohou nic neměli. Můžete to vidět hodně v reklamách, profi fotkách nebo dalších videoklipech. A i kluci jsou bosí...
Vizuálně hezčí mně právě naopak přijdou nějaké tenisky. Pochybuji, že je většině klukům milé být někde zachycen s úplně holýma nohama. To působí spíš trochu zženštile nebo chudě.
Bosí byli většinou žebráci nebo otroci. U holek tomu ještě rozumím, ale u kluků to vypadá zvláštně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.