Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imagine Dragons - Believer

Od: pikol odpovědí: 12 změna:

Všimli jste si, že když je v klipu Believer záběr na toho malého kluka, tak je tam úplně bosky? Má to nějaký speciální význam nebo je to jenom tak?

(0:42)

Imagine Dragons - Believer

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Co to "dnes" maji všichni s těma bosýma nohama? *co*

Sedí v křesle, čte si, nohy neformálně a uvolněně přehozené přes opěrku... Klip jsem viděla několikrát, ale bosých nohou jsem si nevšimla, nijak mě nezaujaly *nevi* Musí mít vše nějaký význam? M.

elane

No v některých zemích (včetně USA) se totiž lidi doma vůbec nezouvají, i doma chodí v botách, ve kterých přišli z venku. Občas třeba ve filmu můžete vidět, že se někdo natáhne na postel v botech. Tak to skutečně je, prostě se doma nepřezouvají. Takže pokud je hoch doma bez bot, je to určitě nějaký posun. Zřejmě jde o snahu ukázat, že lidi nemusí doma nesedět na kanapi s botama. Vidím v tom nenásilnou snahu o výchovu k čistotě obydlí.

*palec* *smich* *jasne*

jofa*
hodnocení

0x

Pokud by to měla být jako samostatná fotografie, takže snad netřeba ani vysvětlovat proč. To je na první pohled patrné snad pro každého. Obzvláště pro fotografa či kdo takový klip natáčí.

mikula

I černé ponožky by se na to daly použít.

pikol
hodnocení

Na to se právě ptám. Proč mu ty černé ponožky nedali?

72mona3*
Černé ponožky ne...to by hezké nebylo.
pikol
hodnocení

Že mu nebyla zima...

mikula
hodnocení

0x

Čístě vizuální věc. Žádný skrytý význam to nemá, je to jen zkrátka vizuálně hezčí než ponožky nebo boty. I vetšina dobrých fotografů a kamaramanů dbá na to, aby na interierových záběrech lidé na nohou nic neměli. Můžete to vidět hodně v reklamách, profi fotkách nebo dalších videoklipech. A i kluci jsou bosí...

pikol
hodnocení

Vizuálně hezčí mně právě naopak přijdou nějaké tenisky. Pochybuji, že je většině klukům milé být někde zachycen s úplně holýma nohama. To působí spíš trochu zženštile nebo chudě.

72mona3*

Zženštile a chudě? Ne. Spíš svobodomyslně a že nic neřeší...

pikol

Bosí byli většinou žebráci nebo otroci. U holek tomu ještě rozumím, ale u kluků to vypadá zvláštně.

72mona3*
Takže chodit do půl těla je OK, ale ukázat bosou nohu je divné? Chudák Tomáš Klus :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]